Николета нападна грубо Андреа! А с какво е известна Ни Ло?

Николета нападна грубо Андреа! А с какво е известна Ни Ло?

Николета Лозанова за пореден път стана за смях. Вчера футболната съпруга направи дебюта си като водеща на „Поверително от NL”, а феновете й останаха безкрайно разочаровани. И не защото не се справи като водеща, а заради злобата и завистта, които изля по адрес на Андреа.

„Има жени, които са известни само заради скандалите, които създават”, обяви Цветелина Янева, а Николета доста охотно се съгласи с твърденията й, та дори добави „Да, жени, които са известни само с псевдонимите си”. Тук засегнати трябваше да бъдат бившата й приятелка Андреа и експоловинката на Валери Божинов Алисия. Само че не й се получи!

Феновете заляха мрежата с негативни коментари и един през друг започнаха да си задават въпроса с какво е известна Николета Лозанова и дали новоизлюпената водеща не се побира именно рамките, които начерта Цветелина Янева.

Кратка справка в биографията на Николета Лозанова показва с какво е известна красавицата. През 2004 година брюнетката се снима в клип на Устата срещу скромната сума от 300 лева. Покани за нови проекти обаче липсват. До 2006 година, когато грабва титлата „Мис Плеймейт”. И тук известността й щеше да приключи само с няколко фотосесии за мъжки списания, ако не бяха скандалните й изяви и разбира се клипчето с Андреа и Златка Райкова. Никому неизвестната до този момент миска се превърна в медийна сензация именно благодарение Андреа, която й показа как се привлича внимание.

Разбрала веднъж тайната на успеха, Николета не се спря пред нищо, за да си намери място в жълтите медии. Скандални фотосесии, скандални клипчета, скандали с Алисия, скандали с Андреа, скандали с Ники Михайлов, скандали с Валери Божинов, скандали с Венета Райкова и с кой ли още не. Признаваме й, наистина Николета Лозанова е известна с името си! Име, което си създаде благодарение на външния вид и на скандала.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.