Само в LifeStyleBG.com: Николета чупи стойки на рождения ден на Петко Димитров (СНИМКИ)

И все пак Николета е била на рождения ден на Петко Димитров?

Била ли е Николета Лозанова на рождения ден на Петко Димитров? Този въпрос си задават феновете, видели снимките от партито на бизнесмена. Впечатление прави, че на нито един от официално разпространените фотосите не присъства нито Николета Лозанова, нито Валери Божинов – нещо изключително странно, особено като се има предвид факта, колко близки приятели са.

LifeStyleBG.com обаче попадна на една снимка, която смело се разнася из форумите и за която се твърди, че е правена именно на въпросното парти.

„И все пак Николета май е била на рождения ден на Петко”, пише интернет потребителят, разпространил снимката в нета. В публичното пространство все по-упорито се шушука, че футболната половинка наистина е присъствала на партито. Госпожа Божинова обаче отишла с предварителната уговорката, че камерите нямат да бъдат насочвани към нея. На Петко Димитров Николета Лозанова обяснила, че не иска да привлича вниманието към себе си най-вече заради последния скандал, в който бе забъркано името й (виж ТУК).

Дали този фотос наистина е от рождения ден на Петко Димитров, не можем да твърдим със сигурност. Форумци обаче са убедени, че Николета Лозанова със сигурност не е пропуснала най-шумното парти в хайлайф средите.

Ето я и въпросната снимка:

категории: 

Коментари

Comment: 
само простотии пишете...

Comment: 
на тази снимка изглежда ката такава каквата си я знаем николетакурволета

Comment: 
Той Петко не е бил с този костюм тази година,та сигурно и Николета така.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.