Голям смях! Николета Лозанова заплашва да засенчи Венета Райкова!

Николета Лозанова се изгаври с журналистите и с феновете си. От няколко дни футболната съпруга разпространява наляво и надясно как ще разкрие истината за отношенията си с Валери Божинов. Николета до такава степен се вживя в ролята си на звезда, че свика специална пресконференция.

И всичко щеше да бъде наред ако не бе използвала медийния интерес за поредния си пиар. „Истината за мен и Валери ще научите на 5 октомври”, обяви миската и набързо си тръгна, оставяйки за пореден път феновете в неведение. Единственото което Ни Ло обясни пред камерите бе, че във въпросната събота на октомври ще стартира предаването й по ТВ7 „Поверително от NL”. Именно тогава веднъж завинаги ще стане ясно разделена ли е с Валери Божинов или не.

Поведението на Николета Лозанова вбеси не само журналистите, които си загубиха времето, но и феновете. Именно последните напълниха нета с негативни коментари. „Тази Николета за голяма звезда се взе”, „Едва ли това е най-важният въпрос в държавата”, пишат разгневени интернет потребители, а други предричат, че импровизираната пресконференция, която се проведе на пред столичен бутик ще бъде от полза единствено на Венета Райкова, която ще я нападне още в следващото си предаване. „Венета ще й даде за душата на Николета, пък тя нека пак се мисли за звезда”, пишат потребители, които още от сега предричат провала на предаването, което трябва да бъде конкуренция на „Горещо”.

Дали „Поверително от NL” ще успее да задържи зрителите пред малкия екран и има ли основания Венета Райкова да се притеснява от новата си конкуренция в лицето на Николета Лозанова, предстои да разберем.

категории: 

Коментари

Comment: 
Николета разказва вицове на Венета. Знаете ли кога ще достигне нейното ниво, никога. Венета може да е нагла, несъобразителна и каква ли още не, но си разбира от работата. А на Николета й дай само да чупи стойки и да си показва дрехите. Две думи на кръст не може да свърже и ако не й го напишат няма да знае какво да пита.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.