50 бона ли? Вижте смешната издръжка, която Николета ще получи след развода!

Юристи поляха Николета Лозанова със студена вода. Най-известната футболна съпруга в България ще получи смешна сума след развода с Валери Божинов. Или поне на фона на колосалните 50 бона, за които има намерение да съди футболиста.

Николета е твърдо решена да изцеди банковата сметка на Божинов, ако се стигне до прекратяване на брака. Миската смята, че като законна половинка на футболиста и майка на детето му, което е момиче и има повече разходи, има пълното право да се бори за месечна издръжка от 50 000 лева. Но това няма как да се случи в България, коментират юристи, които са категорични, че ще бъде истинско чудо, ако съдът отреди повече от 3000 лева на месец.

Подобни проблеми Валери Божинов имаше и с фолк певицата Алисия, която имаше мераци за 10 бона на месец. Съдът обаче фиксира месечната издръжка за малкия Валерко на 2000 лева. Като законна половинка на Божинов пък Николета може да получи 3 бона, но за 50 000 и дума не може са става, коментират запознати с българското законодателство.

Николета Лозанова пък се зарекла, че ще направи всичко по силите си, за да получи желаната сума. Плеймейтката щяла да се бори и за семейния апартамент в „Манастирски ливади”, който е придобит по време на брака, разкрива „Всеки ден”. Ни Ло имала амбиции да посегне и на къщата в Италия, която Божинов купил наскоро, както и на чисто новото „Бентли”, с което миската фучеше из софийските улици.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.