Николета изби рибата: Хвана Милен Цветков в крачка с…жена му

Набедиха жената на Милен Цветков за негова колежка

Николета Лозанова и екипът й на „Поверително от NL”направиха грандиозен гаф, обявявайки жената на Милен Цветков Ивета за негова „колежка”.

Папараците на футболната съпруга, която от няколко месеца се изявява като водеща, тръгнаха по следите на журналиста от „Нова телевизия” и за тяхна огромна изненада веднага го „хванаха в крачка”. „Поверително от NL”предостави кадри, на които се вижда как водещият си купува обяд в компанията на млада дама. „Не разпознаваме жената, която придружава нашия обект, затова предполагаме, че е някоя от колежките в телевизията или негова подчинена”, обяви гласът зад кадър.

Няколко минути по-късно Милен Цветков и „неразпознаваемата” дама бяха щракнати да излизат под ръка от заведението, а от екипа на „Поверително от NL”намекнаха за топлите им взаимоотношения.

Е, оказа се, че и този път новина няма. Милен Цветков нито беше хванат в крачка, нито пък демонстрираше кавалерско отношение към някоя колежка. Просто беше решил да сподели обяда с майката на детето му Ивета.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.