Николета говори за раздялата с Валери в ексклузивно интервю!

Николета говори за раздялата с Валери

Разделени ли са Валери Божинов и Николета Лозанова? Това е въпросът, който дни наред вълнува феновете на звездната двойка. От няколко дни всички са на нокти, очаквайки да чуят истината от плеймейтката.

„Не бързайте да ме развеждате”, написа на страницата си във Facebook Николета, правейки уточнението, че много скоро ще даде ексклузивно интервю, в което ще разкрие цялата истина за раздялата с Валери Божинов. „Ще има доста разочаровани”, зарече се младата майка.

Минути след появата на въпросното съобщение, Facebook преля от коментари. И докато почитателите на Божинови се радват, че едва ли не с това съобщение, Николета опроверга горещата клюка за раздялата с Божинов, то антифеновете на миската определиха действията на Николета като поредния PR ход.

 „Николета вече се изчерпа”, коментират потребители, които са сигурни, че и този път „мухата” за раздялата е пусната от госпожа Божинова. „Николета сама се хвали пред жълтите медии, а след това дава „ексклузивни” интервюта, за да има за какво да говорят хората”, пишат потребители, припомняйки че само преди няколко месеца самата миска призна, че основната й задача във Facebook е да дава „храна” за жълтите медии. „Тези снимки ги пускам за вас, за да има за какво да пишете”, обърна се в гневно съобщение до родна медия Ни Ло.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.