Николай Дойнов с тайна сватба (СНИМКИ на булката)

Ники Дойнов и Адрина се венчаха тайно
Адрина официално стана госпожа Дойнова

Топ новинарят на „Нова телевизия” Николай Дойнов официално премина в отбора на семейните мъже. Водещият на информационната емисия каза „да” на любимата си на тайна церемония.

Тържеството се е състояло в края на юни, разкрива „Всеки ден”. Ники Дойнов предварително предупредил колегите си да не „шумят” около събитието. В „Нова телевизия”освен с професионалните си качества, Ники Дойнов е известен и като яростен пазител на личния си живот. „Ники не обича да говори за себе си. Лични интервюта отказва дори и на много близки колеги”, коментират из коридорите на „Нова”.

Що се отнася до булката – тя се казва Адрина Стоянова, доста по-млада е от Николай Дойнов и противно на очакванията, не е от медийните среди. Колеги на водещият коментират, че през годините Ники е имал няколко сериозни връзки. Нито една жена обаче не е успяла да го накара да мине под венчилото. „Адрина има особено влияние над него. Показателен е фактът, че са заедно от скоро, а вече е официалната жена в живота му”, коментират приятели на Дойнов.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.