Нико Тупарев бесен! Парис Хилтън си тръгна!

Парис Хилтън отлетя за Париж

Много шум за нищо! Така с няколко думи може да бъде описан престоят на Парис Хилтън във VIP Brother 2013. Милиардерската наследница кацна в България в късния следобед в понеделник, а малко по-късно бе посрещаната като истинска принцеса в шоуто.

Продуцентите се биха в гърдите, че са успели да привлекат една от най-скандалните ВИП-персони, а феновете се надяваха, че ще Парис ще постои поне няколко дни. Да, ама не! В къщата на VIP Brother 32-годишната красавица стоя едва няколко часа. Още с влизането си госпожица Хилтън се изяви като диджей на първото парти в Къщата, а малко след това се усамоти в президентския апартамент в „Хилтън”, който беше специално нает за визитата й.

На следващия ден Парис Хилтън отново прекара няколко часа със съквартирантите, а малко след 6 часа тази сутрин се похвали в Twitter, че пътува за Париж. В социалната мрежа блондинката обяви, че е прекарала незабравими дни в България и пътува към един от любимите си градове в Европа.

Колко пари е успяла да измъкне красавицата за няколкото часа в къщата на VIP Brother, не е обявено официално. Според най-тиражираната клюка обаче Нико Тупарев се е бръкнал с 200 000 долара, за да докара световната звезда в шоуто си. Очакванията бяха, че Парис Хилтън ще успее да привлече огромна зрителска аудитория пред малките екрани. Но и това не се случи.

По данни на пийпълметричната агенция GARB, предаването на конкурентите от bTV „Африка: Звездите сигурно са полудели” е било най-гледанов родния ефир във вторник. Риалити форматът на bTV е успял да привлече 35.1 % от зрителите между 18 и 49 години, срещу 30,4 % за VIP Brother. Факт, който никак не се е понравил на Нико Тупарев, предвид огромния хонорар, с който си тръгна Парис Хилтън.

категории: 

Коментари

Comment: 
хахаха, как ги прецака, със сигурност не е взела 200 000 долара

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.