Ники Михайлов вдига сватба със 17-годишна гимнастичка

17-годишна гимнастичка е голямата любов на Ники Михайлов. От известно време насам вратарят има връзка с момиче, което за разлика от Николета и Алисия, е успяло да влезе дори под кожата на Боби Михайлов, а клюката гласи, че много скоро Ники и въпросната красавица ще минат под венчилото.

С младата дама Ники Михайлов се запознал посредством втората жена на баща си Мария Петрова. Шампионката по художествена гимнастика не само че подкрепяла връзката им, но и била убедена, че именно тийнейджърката е най-подходяща за Ники, пише hotarenа.net, позовавайки се на „Уикенд”.

Връзката на Ники и мистериозната гимнастичка започнала още докато футболистът официално делеше живота си с Алисия. Изпълнителката също разбрала за съществуването на въпросната дама. Няколко седмици преди да се разделят, Алисия пуснала по петите на Михайлов шпиони, които са да го следят. Именно те й докладвали, че Михайлов и въпросната красавица се забавляват в заведението на Петко Димитров.

Месеци след това Ники Михайлов продължава да се вижда със 17-годшната гимнастичка, а връзката им се задълбочава с всеки изминал ден.

категории: 

Коментари

Comment: 
най-накрая се осъзна, браво

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.