Ники Михайлов се хвали: В момента съм и с Алисия, и с Николета!

Ники се хвали: В момента съм и с Алисия, и с Николета

„В момента съм и с Алисия, и с Николета и така ми харесва!”. Така Ники Михайлов се хвалел пред приятелите си. Вратарят на „Верона” с гордост коментирал последния скандал, в който бе замесено името му.

Пред аверите си Ники Михайлов признал, че в момента поддържа отношения и с Алисия, и с Николета Лозанова и този вариант го удовлетворява напълно. „Спя и с двете и всяка си мисли, че е единствена”, заявил Михайлов, уточнявайки, че не е обещавал на нито една да му стане официална половинка, пише „Уикенд”.

„И двете припкат около него и всяка иска да надцака другата и да оплете в мрежите си Михайлов”, коментират близки до футболиста, припомняйки, че само преди около месец Ники Михайлов заведе Алисия на море, а малко след това се отдаде на почивка с Николета Лозанова.

Само преди ден вратарят на „Верона” се похвали във Facebook, че е подарил „Ламборджини” на Валери-младши, а феновете веднага заподозряха, че това е знак, че отново е с Алисия. „И моят приятел знае какви коли да харесва”, коментира Ники Михайлов под снимката.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.