Невероятно! Жена построи най-малката къща (СНИМКИ)

Невероятно, но факт!

Невероятно, но факт! Жена построи най-малката къща – само 8 кв.м., но разполагаща с всичко необходимо!

Нестандартната идея за къща на колела, дошла съвсем случайно на Ди Уилям. Преди 10 години младата жена получила сърдечен пристъп и решила коренно да промени живота си. Продала тристайния си апартамент и решила да се премести на друго място. Парите обаче били крайно недостатъчно и единствената й алтернатива за жилище била да изтегли ипотечен заем, който да изплаща в продължение на 30 години.

Тогава й хрумнала и гениалната идея да си построи сама дървена къща на колела, пише fakti.bg. Първоначално Ди Уилям разположила малкото си жилище в двора на свои приятели. Днес с къщурката си обикаля света и е щастлива, че има възможност да се среща с много и различни хора, да опознава различни култури и традиции.

В жилището си от едва 8 кв.м. Ди Уилям има точно 305 предмета, но не й липсва нищо. Приготвя храната си на малък газов котлон, а за да спести място е разположила леглото си в горния край на жилището. Токът, който използва пък се произвежда от слънчев панел, разположен извън миниатюрната си къща.

Ето и няколко снимки на най-малката къща в света:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.