Не Зорница Линдарева, а алкохолът провалил брака на Жени и Тачо!

Алкохолът убил брака на Жени Калканджиева и Тачо

Дни наред новината за развода на Жени Калканджиева и Тачо е сред най-обсъжданите теми в светските среди. По форумите също масово се питат какви са причините за краха в отношенията между Калканджиева и 10-години по-младият й съпруг. И докато някои обвиняват за проваления брак на шестата по красота в света 31-годишната Зорница Линдарева, близки до семейството на Жени разкриха истинската причина.

Оказва се, че любовницата на Тачо е била само повод за развода. От месеци наред бракът на Жени Калканджиева се разпадал, а причината е алкохолът, твърди вестник „Шоу”. Изданието се позовава на близки до бившето семейство, които твърдят, че Тачо прекалявал с алкохола. „Жени също си пийва, но с мярка”, разказват бивши авери на младока, които са категорични, че от някогашния Стефан Манов не е останала и следа. „Тачо се промени много, започна да пие и това се оказа пагубно за брака му”, разказват запознати.

Освен, че „удавил” брака му, алкохолът го разделил и със старите приятели. „Няма нито един приятел, зарязаха го дори хората, с които е израснал”, разказват близки до Стефан.

Основната вина обаче за алкохолните опиянения на Тачо била на Жени. С властния си характер Калканджиева „задушавала” Тачо, който вместо като глава на семейството се чувствал като нейно дете. „Всичко това му тежеше много и в един момент намери спасение в алкохола”, разказват запознати.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.