Ето как хитрушата Нанси излъга цяла България!

Хитрушата Нанси излъга цяла България

Нанси Карабойчева от село Юнаците успя да измами цяла България. Блондинката се оказа доста по-хитра от останалите претендентки за короната на „Мис България” и съвсем очаквано спечели конкурса.

Още с влизането си в риалити формата, Нанси успя да грабне сърцата на публиката, представяйки се за скромно момиче, което живее на село. Видео визитката й бе впечатляваща – красиво момиче с карирана риза, което се грижи за животните на село.

Оказва се обаче, че всичко това е бил хитър ход от страна на Нанси. „Мис България” от години е столичанка, разкрива „Всеки ден”. Нанси Карабойчева живее и работи в София и няма нищо общо със скромната провинциалистка, за която се представяше в шоуто. „Нанси обикаля софийските кръчми и кара скъпи коли, а на село ходи само през уикенда”, разкриват близки до най-красивата българка. Те са категорични, че миската съзнателно се е представила в тази си светлина, защото добре знаела какви хора печелят риалити форматите в България.

В крайна сметка стратегията на Нанси Карабойчева се оказа успешна и блондинката от пазарджишкото село Юнаците ще представя страната ни на конкурса Мис Свят.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.