Нанси Карабойчева нападната в Бали?

Нанси Карабойчева се прибира в България безкрайно разочарована и огорчена. Но не защото не се окичи с короната на „Мис Свят”, а заради лесбийска атака от страна на друга миска.

Дни след като българката отишла в Бали и се запознала с представителките на другите държави, неочакван интерес към нея проявила „Мис Камерун” Денис. Младата дама веднага се сприятелила с Карабойчева и двете започнали все по-често да излизат заедно. Нанси дори отишла на плаж с камерунката. Дни след това Денис й скочила в леглото. Една вечер миската просто отишла в стаята на „Мис България” и откровено демонстрирала желание за близост под завивките, разкрива Skandalno.net.

Нанси била безкрайно изплашена, още повече, че въобще не подозирала за това, че Денис си пада по жени. На помощ на българката се притекла „Мис Грузия” и натрапницата била изгонена от стаята на Нанси. Блондинката от село Юнаците обаче все още не може да се отърве от шока, който й се наложило да изживее.

Междувременно на бляскава церемония в Бали бе избрана новата „Мис Свят”. Титлата спечели 23-годишната филипинка Меган Янг, а нейни подгласнички станаха представителките на Франция и Гана. За огромно разочарование на всички българи, Нанси Карабойчева не бе в челната десетка.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.