Наградите на „Планета” нагласени?! Ето ги победителите!

Наградите на "Планета" нагласени

Мощен скандал разтърси фолк средите часове преди раздаването на годишните музикални награди на телевизия „Планета”. Имената на победителите са ясни, а феновете негодуват срещу поредния нагласен конкурс.

Според информация на в. „България днес” с приза „певица на годината” ще се окичи Галена. За най-добър изпълнител сред мъжете пък ще бъде избран фолк идолът Константин.  И ако при мъжете наградата е съвсем очаквана, то при дамите нещата не стоят така.От години фолк гърлите водят война за статуетката „певица на годината”,а феновете и този път не са съгласни с избора на победителка.

Според мнозина, ако информацията се окаже вярна и голямото признание отиде при Галена, организаторите на концерта рискуват да се повтори грозната сцена от преди няколко години, когато при награждаването на Галена, феновете я осфирхаха и скандираха името на Преслава.

Дали предварително изнесените данни ще се потвърдят, ще разберем тази вечер, когато ще бъде даден официален старт на годишните музикални награди на телевизия „Планета”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.