На Николета не й пука: Моника и Валери с нова изцепка във Facebook!

„Не ми пука кой какво пише за мен”. Това обяви Николета Лозанова по повод клюките, че бракът й с Валери Божинов е към своя край.

Пред „Папараци” госпожа Божинова обясни, че към момента е прекалено заета покрай грижите за малката си дъщеричка и въобще не обръща внимание на писанията по нейн адрес. И докато Ни Ло се опитва да демонстрира пълен непукизъм, то Валери Божинов отново се издъни във Facebook. Футболистът на „Спортинг” подхрани слухове, че има връзка с Моника Валериева, харесвайки пост на стената на брюнетката в социалната мрежа, чрез който двойничката на Николета се хвали, че точно в най-подходящия момент е срещнала подходящия човек.

Интернет потребители веднага предположиха, че визираният щастливец е именно Валери Божинов, пише Kliuki.net.  „Дали не е този, за когото се сещам”, опитва се да измъкне признание от Моника Валериева Facebook потребител. Моделката обаче мълчи. Божинов също не е коментирал какви са отношенията му с приятелката на Андреа. „Със сигурност има нещо повече от заигравка във Facebook”, категорични са фенове, според които е нетипично за Николета Лозанова да си мълчи и все още да не е скочила на Моника Валериева. Особено като се имат предвид заплахите, които Моника отправи към Николета преди няколко дни.

категории: 

Коментари

Comment: 
Не разбирам за какво да й пука от момиче, което от 11-12 годишна води активен нощен и всякакъв живот с "приятели" от "дупнишкия елит". Николета е достигнала някакво ниво и статут. На мен пък друго ми е много чудно... аз съм от Дупница и всички тук знаем, че Теодора винаги е била момиче на ниво, с морал и възпитание, след това със сериозна връзка, кариера и немалки възможности, а и на Мони изпълненията по колите... та се чудя какво ли ги свързва като приятелки, много странно:)

Comment: 
Какво ниво, какъв статут. Гледайки поведението на Моника се сещам за Николета преди няколко години. Тя не отне ли мъжа на Алисия по същия начин. Само че сега нещата се обърнаха и Моника й показа че всичко се връща.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.