Моника Валериева проговори: Божинов предприе първата крачка!

Вече втори месец Моника Валериева е една от най-обсъжданите персони в хайлайф средите. Дупичанката стана известна като „любовницата на Валери Божинов”, а клюките по нейн адрес се разпространяват със скоростта на светлината.

Най-накрая Моника Валериева проговори за отношенията си с Божинов. Пред списание „Стори” моделката разкри, че се познава лично с футболиста, който предприел първата крачка за запознанството. „Той ме намери, не аз него”, призна Моника Валериева, отказвайки да разкрие дали е успяла да се вмъкне в леглото му, каквито слухове се появиха. „Това не касае никого”, лаконичка е дружката на Андреа.

Моника разкри още, че не познава лично Николета Лозанова и в никакъв случай футболната съпруга не е нейният идеал за красота. „Твърденията, че Николета е най-красивата българка са силно преувеличени”, заяви Моника Валериева и допълни, че се обижда когато я сравняват със съпругата на Валери Божинов.

„Имам пластични операции, но не ходя при лекаря със снимката на Николета. Това е смешно”, каза още Моника, допълвайки, че всички тези „вицове” се пускат от самата Николета, която цели да си направи реклама на нейн гръб.

Що се отнася до нападките в жълтата преса, Моника Валериева обяви, че знае кой стои зад тези статии и дори вече е предприела мерки. Подробности обаче ще разкрие веднага след като делото бъде внесено в съда.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.