Мишо Шамара разкри по колко пари взимат протестиращите!

Мишо Шамара разкри тарифите на протестиращите

Мишо Шамара отново скочи срещу протестиращите за оставката на кабинета „Орешарски”. Рапърът, който се превърна в лице на контрапротеста, разкри тарифите на протестиращите, видя LifeStyleBG.com.

На страницата си във Facebook Шамара сподели обява, според която се набират хора, които да викат „Оставка” срещу заплащане. Според обявата, всеки мъж, включил се в протеста пред Парламента получава 50 лева. За представителките на нежния пол цената е малко по-ниска 40 лева. Дамите пък, които желаят да закрепят семейния бюджет с по-висок „хонорар” могат да заведат и децата си. Така на всяка майка с дете се полагат по 120 лева, майките с бебешки колички пък получават по 140 лева. За цяло семейство цената е 200 лева, пише „Монитор”.

Дали наистина има такава оферта, не можем да твърдим със сигурност. Факт е обаче, че снимката, която публикува Мишо Шамара набира все по-голяма популярност във Facebook. И докато едни са сигурни, че в протеста има и платени кадри, други защитават тезата, че това е поредната провокация от страна на Мишо Шамара.

А вие какво мислите?

категории: 

Коментари

Comment: 
Този надрусан дебил изшмърка мангизите дадени от ВЕЛИКИЯТ АРХОНТ И МЕНТОР СЛАВЧО БИНЕВ ЗА ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ- СЕГА ОТНОВО ЗАРАБОТВА ПАРИ, КАТО ПЛАТЕНА,НАДРУСАНА КУРВА- ХЕМ ГРОЗНО- ХЕМ ПРОСТО- ХЕМ ЕЛЕМЕНТАРНО......ама гнусен, ама гаден, ама отблъскващ- ЛИЦЕТО НА НОВАТА ВЛАСТ.

Comment: 
A na Shamara kolko mu platiha, neka kaje, ama ne smee

Comment: 
Мишо, а как ще коментираш това видео. Не си се женил за Бойко, а сега венча ли се за Орешарски? http://www.vbox7.com/play:4f32e263

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.