Милко Узунски от „Пайнер” преди самоубийството: Обичам тази жена!

Милко Узунски и Росица Пейчева

„Обичам я тази жена, заради нея ще умра!” Това споделил Милко Узунски от „Пайнер” малко преди да сложи край на живота си.

Барабанистът на „Виевска фолк група” месеци наред не бил на себе си, споделят пред „Шоу” негови колеги. По думите им, в последната половин година Милко Узунски се променил до неузнаваемост. Започнал все по-често да посяга към чашката – нещо нетипично за него. „Свирили сме заедно преди години. Той не пиеше”, споделят музиканти, допълвайки, че никога не са го виждали да пие повече от 50 грама.

„Преди няколко месеца чухме, от общи познати, че е започнал да прекалява с алкохола. Не повярвахме.”, коментират музикантите, които в продължение на години са работили заедно с барабаниста на „Виевска фолк група”. Последната им среща с покойния Милко Узунски била преди около шест месеца. Тогава музикантът отишъл в заведение, в което били колегите му видимо пиян. „Клатушкаше се и си пръча ракия”, спомнят си аврите му. „Питахме го какво става, а той само повтаряше: „Обичам я, тази жена. Заради нея ще умра”, спомнят си колеги на самоубилия се музикант от „Пайнер”, цитирани от "Шоу".

 

Погребаха Милко Узунски от „Пайнер” със скандал

 

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.