Милионер ли? Ето кой всъщност е Пламен Медаров от VIP Brother!

Богат ли е Пламен Медаров?

Претендентът за спечелването на VIP Brother 2013 Пламен Медаров не е милионерът, за когото се представя в къщата. Още с влизането си в шоуто бившата марионетка демонстрира огромно самочувствие, а преди няколко дни се похвали, че е горд собственик на няколко апартамента и куп луксозни коли. Истината обаче е доста по-различна.

„Когато с жена му Фани се прибраха в България, живееха в тясна квартира”, споделят пред „Всеки ден” близки до Пламен Медаров. Няколко месеца по-късно двамата се настанили в луксозно жилище, което обаче било купено от родителите на Фани. „Смилиха се и им купиха апартамент в квартал „Витоша”, коментират запознати и допълват, че историята със скъпите коли, които пази в гаража си е също толкова измислена.

„Какви скъпи коли? Пламен притежава само един автомобил и той далеч не е толкова скъп, колкото се опита да ни го представи”, споделят пред изданието близки до участника във VIP Brother. Жена му Фани пък води детето на детска градина с градския транспорт, тъй като няма книжка.

За това, че Пламен доста „украсява” историите, които разказва потвърди и Златка Димитрова. Плеймейтката, която познава жената на Пламен Медаров, не можа да скрие емоциите си, когато наблюдаваше интервюто на Пламен и на няколко пъти обяви, че съквартирантът лъже.

Истината е, че Пламен Медаров е дистрибутор на електронни цигари. Но в бизнес йерархията той далеч не е на високото ниво, което се опитва да ни представи. Милионер или не обаче, Пламен има огромни шансове да спечели VIP Brother.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.