Скандал на летище София: Посрещнаха Мила Йовович с крадена кола?!

Краден "Мерцедес" посрещна Мила Йовович

Скандал се развихри на летище София минути преди холивудската звезда Мила Йовович да пристигне в България. Куп журналисти и лъскав „Мерцедес” очакваха родената в Украйна актриса и семейството й.

Минути преди красавицата да стъпи на софийска земя, мъж на средна възраст, представящ се като Тодор Милушев, се отправи към журналистите и размахвайки документи в ръка, заяви, че S-класата, която чака актрисата е негова. „Снимайте, това е откраднатата ми кола. Полицията я търси вече две години и половина”, заяви мъжът, цитиран от в. „Монитор”.

Пред репортерите Тодор Милушев обясни, че случайно засякъл луксозното возило по софийските улици. Разпознал веднага собствената си кола и я проследил до летището.  Мъжът моментално подал сигнал в полицията. Въпреки суматохата, Мила Йовивич и семейството й все пак бяха извозени с въпросния „Мерцедес”. Предполага се, че колата е наета от софийска автокъща, а водачът просто изпълнявал служебните си ангажименти.

Пред събралите се журналисти, един от шофьорите на останалите автомобили категорично отрече „Мерцедес”-ът, превозващ Мила Йовович, да е краден. До момента от МВР не са коментирали въпросната случка.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.