Месечен хороскоп за ноември 2013 (II част)

Какво ви очаква през ноември в личен и професионален план

 

Везни

Ноември ще бъде месецът на равносметката за Везните и в личен, и в професионален план. Отдавана мечтаете за промяна и ако имате смелостта да я направите, съдбата е на ваша страна. В средата на периода ще получите примамливо предложение, на което трудно ще устоите. Доверете се на интуицията си и няма да сгрешите.

И в личен план има доста неща, които не ви дават мира. Обсъдите проблемите с половинката си и едва след това прибягвайте към крайни решения. Необвързаните ще жънат успехи на любовния фронт още в началото на месеца. Към края на периода обаче вече ще си задават въпроса, дали си струва да продължат започнатата връзка.

 

Скорпион

Месецът е доста успешен за всякакви бизнес начинания. Струва си да се инвестира още през първите 10 дни на ноември. Това е и периодът, през който Скорпионите ще могат да покажат лидерските си качества. Още през втората седмица ще ви се наложи да вземете важно решение. В края на месеца ви очаква интересно пътуване.

В личен план бъдете по-сдържани. Поговорете с любимия си за всичко, което гo притеснява и се опитайте да се поставите на негово място. Не забравяйте, че връзката не бива да се гради на съперничество и състезания от типа „Кой е по-по-най”.

 

Стрелец

Месецът ще бъде доста успешен в професионален план за представителите на зодия Стрелец. Ще бъдете доста ангажирани в работата си, а края на периода ще бъде белязан от неочаквани финансови приходи. Не се доверявайте прекалено сляпо на приятели и приемайте съветите им с едно наум.

В личен план е време да „хвърлите картите на масата”. Вместо да се затваряйте в себе си и да очаквате, че партньорът ви ще разбере какъв е проблемът, просто седнете и поговорете. Само ако разсеете всички съмнения, ще успеете да се радвате на щастлива връзка.

 

Козирог

В началото на месеца ще получите дългоочаквано предложение за работа или повишение в службата. Ноември ще бъде месецът, през който ще се налага да доказвате ежедневно уменията си. Периодът ще бъде изключително успешен за онези от Козирозите, които са се захванали с курсове и обучения.

В личен план нещата са малко по-различни. Отношенията с партньора ви ще бъдат доста по-обтегнати от обичайното, най-важното обаче е да запазите спокойствие и да не се затваряйте в себе си. Необвързаните ще имат шанс за започване на връзка през втората или трета седмица на месеца.

 

Водолей

Ноември ще бъде доста успешен и за представителите на зодия Водолей. Имате много идеи и сега е най-подходящото време да ги реализирате. Всяко ваше действие ще бъде увенчано успех, не е изключено и да бъдете повишени в службата. Вторите 10 дни от месеца са изкючително подходящи за инвестиции.

В личен план всичко е безоблачно. Ще се радвате на стабилна връзка и много подкрепа от любимия човек.

 

Риби

Очакват ви доста промени в промени в професионален план. Ще ви се наложи да взимате трудни решения. Помислете добре, дали си заслужава. Краят на месеца е подходящ за нови бизнес инвестиции. Рибите, които търсят работа ще имат успех в периода 1-15 ноември.

Ако сте разочаровани в любовен план, потърсете първо вината в себе си. Близки и приятели ще се опит да ви помогнат и да ви кажат къде грешите. Помислете над съветите им. Необвързаните ще се радват на успехи сред представителите на противоположния пол към средата на периода.

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.