Месечен хороскоп за ноември 2013 (I част)

Какво ви очаква през ноември в личен и професионален план

 

Овен

Месец ноември започва с много нови възможности за представителите на зодия Овен. Периодът е изключително подходящ за започване на бизнес начинания. Бъдете бдителни и не позволявайте възможностите да ви се изплъзнат. Изключително благоприятна е втората половина от месеца, когато ще се радвате на сериозни финансови приходи.

В личен план бъдете по-внимателни. Сериозни пререкания с половинката ви очакват в началото на месеца. Бъдете премерени в изказванията си ако искате да запазите връзката си.

 

Телец

Ноември е месецът, през който Телците ще бъдат доста ангажирани в работата си. Периодът е успешен за хората, които имат желание да се доказват в службата. Не се притеснявайте да споделяте идеите си. Вероятността да ви повишат на работното място е много голяма. Успех ще имат и тези, които търсят нова работа. Последните десет дни на ноември са подходящи за пътувания извън страната.

Периодът е подходящ и за изясняване на личните отношения с партньора. Бъдете искрени и споделете какво във връзката ви тревожи. Необвързаните няма да срещнат любовта и през ноември. Ще имате успех сред представителите на противоположния пол, но връзката по скоро ще бъде от типа „за една нощ”.

 

Близнаци

Мир, спокойствие и разбирателство очакват Близнаците в началото на ноември. През първите десет дни всичко ще ви върви по вода. По-внимателни бъдете през последното десетдневие, когато е възможно да получите неприятна изненада. Подходящ период за намиране на нова работа са първата и последна седмица на месеца. Обърнете внимание и на здравето си.

Отношенията с партньора ви са стабилни. Ноември е месецът, в който може да се престрашите и да направите първата крачка към по-сериозна връзка. В средата на месеца необвързаните Близнаци имат реални шансове за започване на нова връзка.

 

Рак

Ноември започва с доста промени за представителите на зодия Рак. Очакват ви неприятности на работното място. През първата половина от месеца ще имате чувството, че всички в службата са против вас и дори е възможно да ви връхлитат мисли за смяна на работното място. Преди да предприемете тази крачка, помислите. Внимателно претеглете плюсовете и минусите и едва тогава отваряйте нова страница. Нови възможности и добри новини ви очакват през последните десет дни от месеца. Именно те са и най-подходящи за започване на нова работа.

Отношенията ви с партньора също няма да бъдат в най-добрата си светлина. Ако сте решили да се хвърлите в нова авантюра, бъдете внимателни. В края на периода ви очаква сериозен разговор с близък роднина.

 

Лъв

Месецът ще започне доста бурно за Лъвовете. Ако вашите цели не са били ясно очертани е възможно да претърпите голямо разочарование по отношение на бизнеса си. Обмислете добре стратегията си и бъде готови за промени. През третата седмица ви очаква разговор с човек, който ще ви помогне да начертаете бъдещите си планове и лека полека нещата ще започнат да се оправят. Подходящ период за намирането на нова работа е последната седмица на месеца.

В личен план нещата ще вървят повече от добре. Може да разчитате за всичко на партньора си, който ще ви подкрепя във всяко едно начинание. Бъдете предпазливи ако решите да се впуснете в нови любовни приключения. Дайте си малко повече време, преди да предприемете сериозна крачка към обвързване.

 

Дева

Ноември ще бъде благоприятен за Девите. Очакват ви много нови възможности. Ако имате бизнес план, който се каните да реализирате от доста време, сега е най-подходящият момент. Първите удовлетворения от новото си начинание ще получите още в края на месеца. Ноември ще бъде успешен и за хората, които търсят нова работа.

В личен план бъдете по-внимателни. Външни хора ще опитат да се намесят във връзката ви със съвети, от които няма да имате нужда. Ако не обръщате внимание на този факт, всичко в отношенията ви с половинката ще бъде наред. Не започвайте нова връзка, ако не сте убедени, че сте готови за това.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.