Месечен хороскоп за март 2014 (1 част)

Месечен хороскоп за март 2014

Какъв ще бъде най-женският месец за различните зодии? Вижте хороскопа си за март тук>

 

Овен

Месец март ще бъде много ползотворен за Овните в служебен план. През първите 10 дни ще трябва да обмислите бъдещите си планове. Разговор с човек, който има добри позиции, ще ви помогне доста в професионален план. От вас зависи, дали ще успеете да го привлечете като съюзник. За онези, които развиват собствен бизнес, успешни ще бъдат последните две седмици от месеца. Стойте настрана от интриги и не се месете в живота на колеги. Периодът ще бъде успешен за Овните, които търсят нова работа.

В личен план месецът ще бъде изпълнен с приятни емоции. Ще имате възможност да заздравите връзката си. В края на периода пък ще ви се наложи да участвате в обсъждането на важен семеен въпрос, който не търпи отлагане.

 

Телец

Месец март ще бъде успешен за Телците, които са уверени в действията си и знаят какво искат. За да бъдат забелязани и оценени професионалните ви качества, ще се наложи да поемете инициативата за решаването на важни задачи. Концентрирайте се върху работата си и не демонстрирайте прекалено високо самочувствие. За да „блеснете” сред останалите е добре да привлечете в отбора си доказани професионалисти.  Още в края на месеца ще видите и първите резултати от труда си. Телците, които търсят  нова работа имат шанс да си спечелят добра позиция, но само ако демонстрират увереност по време на интервюто.

В първите десет дни Телците ще се радват на спокойна семейна атмосфера. Клюки и интриги заплашват да провалят връзката ви през второто десетдневие. „Доброжелател” ще се опита да ви накара да се съмнявате в партньора си.  Бъдете разумни и не взимайте прибързани решения. Изяснете всички недоразумения с човека до вас и за вбъдеще подбирайте „приятелите” си.

 

Близнаци

Близнаците ще започнат месеца с много енергия и положителни нагласи. В службата ще бъдете затрупани с работа, но и положителните промени няма да закъснеят. По средата на периода ви очакват преговори с човек, който може да изиграе ключова роля в бъдещето ви професионално израстване. Близнаците, които развиват собствен бизнес, да се пазят от конкуренти, които ще се опитат да ги засенчат с нечестна игра. Месец март ще бъде успешен за хората, които търсят работа.

Романтичното настроение ще бъде ваш спътник през първите десет дни. Ако все пак има нещо, което ви притеснява във връзката, обсъдете го с партньора си. Необвързаните ще имат шанс да срещнат нов човек. 

 

Рак

Месецът ще започне спокойно за представителите на зодия Рак. Още през вторите десет дни обаче нещата ще се обърнат на 180 градуса. Разговори с шефа, нови изисквания и куп нови задължения ще ви дойдат като гръм от ясно небе и е дори е възможно да започнете да се замисляте за смяна на работа.  Не взимайте прибързани решения, защото финансовото ви състояние не е стабилно.

В личен план също бъдете внимателни. В живота ви ще влезе нов човек, на когото не бива да се доверявате сляпо. В края на месеца приятел ще има нужда от помощта ви. Обърнете му внимание, но внимавайте с паричните заеми.

 

Лъв

Лъвовете ще започнат месец март с взимането на важни решения, както в личен, така и в професионален план. На работното място предстоят промени. В средата на периода жена ще ви помогне да реализирате дългогодишна своя мечта. Месецът е подходящ за по-сериозни инвестиции и поставяне на големи цели. Търсещите работа ще получат възможност за проучване на няколко нови работни места. Евентуално назначаване обаче би могло да се очаква едва през април.

Опитайте се да започнете живота си „на чисто”. Отърсете се от всички страхове, които имате в личен план, изгладете всички недоразумения с близките си, обсъдете важните въпроси със семейството си. Само ако картите са сложени на масата, може да продължите без притеснения напред. В края на месеца е възможно да възобновите старо приятелство.

 

Дева

Имате нужда от почивка. За съжаление и през този месец няма да ви бъде дадена възможност да „презаредите батериите” , което пък ще се отрази на работата ви като цяло. Ще се чувствате уморени и ще вършите задачите си по инерция. Само финансов стимул е в състояние да ви измъкне от това състояние. Още в средата на месеца ще имате разговор с човек на висок пост, който ще ви направи интересно предложение. Възможно е служебни пътуване извън страната.

В личен план не ви очакват сериозни промени. Апатията и безразличието до такава степен ще се настанят в ежедневието ви, че единственото, което ще правите с желание е да си полегнете пред телевизора.  Близките ви разбират, но не прекалявайте с егоизма си.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.