Месечен хороскоп за декември 2015 (2 част)

Какъв ще бъде последният месец на годината за представителите на различните зодии? Вижте месечния си хороскоп за декември 2015 година!

 

ВЕЗНИ

Месец декември на 2015-та ще бъде твърде успешен за вас, представители на зодия Везни, ако вие самите не провалите плановете си. Не бъдете излишно инициативни, но и не пропускайте да изпълните това, което си е ваше пряко задължение. Вършете си работата съвестно, спазвайте сроковете, контролирайте качеството на извършеното. Така ще съхраните енергията си, ще ви остане време да обмислите някои нови начинания и няма да се налага да поправяте объркани ситуации по ваша вина. Не трябва да се страхувате от някои промени на служебното си място. Дори и да има такива, те ще са благоприятни за вас. Много е вероятно още в началото на 2016-та да ви предложат по-изгодна позиция в йерархията на работното ви място, но това по същество ще е оценка за работата ви основно през последното тримесечие на тази година. Дори да чуете някакви слухове за промените около вас, не ги коментирайте предварително.

Най-благоприятна в делови план ще е първата декада на месеца, докато във финансово отношение ще е третата декада. Ще получите значителни приходи, но не се хвърляйте стремглаво да разточителствате. Голяма грешка ще бъде накрая да се окажете с похарчени пари, а с нищо съществено налице.

Домашните ви задължения ще изискват  много повече внимание от вас през втората декада, отколкото служебните. Бъдете много внимателни към близките си хора и не ги обиждайте по никакъв повод. И вие ще бъдете по-чувствителни, но и те ще улавят вашата нервност – така може да се стигне до нежелани конфликти точно преди празника.

Наложително е добре да обмислите как ще прекарате новогодишните празници, за да не се окажете в неприятна компания само защото сте оставили всичко да се решава в последния момент. В периода 18-24 декември е желателно да бъдете повече време с близките си хора и да не предприемате дълги пътувания.

В сферата на любовта не ви очакват някакви изненади. С постоянния ви партньор ще бъдете в хармонични отношение и ще се наложи да изглаждате само дребни недоразумение покрай подготовката на празниците.

Самотните Везни трябва да се погрижат да са сред приятни компании през целия месец. За тях съществува опасност да изпитат неприятни емоции, ако дълго време трябва да са сами. Колкото по-шумно и весело е около тях, толкова по-добре ще се чувстват.

Здравето ви ще е в добро състояние, ако се грижите редовно да пазите главата си от настиване, тъй като са възможни проблеми с ушите. Също така имайте предвид, че е уязвима и отделителната ви система.

Благоприятни дни през декември -   1, 3, 7, 21, 24, 28

Неблагоприятни дни през декември -   2, 14, 16, 22, 27, 30

 

СКОРПИОН

Вие, представители на знака Скорпион, ще преживеете един интересен декември през тази година. Няма да сте много ангажирани със служебни дейности, но подобно затишие ще бъде добре дошло за вас.  Особено важна ще е помощта на авторитетен и влиятелен човек, който от сърце ще ви подкрепи в някои ваши намерения.

През първата декада на месеца ще имате малко повече работа, но не се гневете, ако някои от задачите първо не потръгнат според плановете ви. Постепенно всичко ще се оправи и ще завърши с успех. Като имате предвид, че основно ще се занимавате с рутинни дейности, няма нужда от прекалена емоционалност. Може дори в някои моменти да ви е малко скучно, но не си създавайте излишно напрежение.

Ще имате силна енергия и ще успеете да приключите годината успешно. Много хора за пореден път ще се убедят, че сте човек с много качества, независимо, че не обичате да демонстрирате това постоянно.

Втората и третата декада на декември ще ви дадат възможност да отделите повече време за близките хора и дома си. Бъдете най-сдържани в отношенията си с близките на 25-ти, за да не изтървете нервите си съвсем ненужно точно на празника.

В края на месеца ще получите допълнителни приходи, но не очаквайте да са големи. Финансовото ви положение ще е стабилно и ако не пилеете излишно пари, ще имате достатъчно средства да посрещнете празниците спокойно и да зарадвате близките си с красиви подаръци.

Добре ще е да обърнете повече внимание на любимия човек в края на годината, а самотните Скорпиони да се поогледат. Нали не очаквате Дядо Коледа да ви донесе като подарък вашия човек – вие трябва сами да го откриете и да покажете своята заинтересованост към него.  Не си позволявайте да се извинявате с многото си ангажименти.

През месеца реагирайте бързо на всяка простуда дори да ви се струва незначителна. Известна е вашата теория, че всичко минава от само себе си, но в случая може и да не се окажете прави. Имайте предвид, че трябва да контролирате добре храненето си и то предимно по отношение на солените и киселите храни. Колкото по-малко сол, толкова по-добре за организма ви като цяло.

Благоприятни дни през декември –  9, 13, 18, 23, 26, 30.

Неблагоприятни дни през декември – 3, 5, 7, 24, 25.

 

СТРЕЛЕЦ

Вие, представители на зодия Стрелец, през декември трябва да поставите в ред своите служебни дела, за да приключите годината с точна и ясна представа какво сте постигнали. Не предприемайте рисковани начинания през този месец, а залагайте на сигурно. Не се надявайте да ви помогнат високопоставени личности, защото това няма да се случи – поне в края на тази календарна година. Имате нужда да си дадете малко почивка и да обмислите на спокойствие какво да предприемете през идващата 2016-та, така че не бързайте с новите си хрумвания.

Ако сте на ръководен пост, не се поддавайте на емоции в службата. Това ще ви донесе само конфликти, а работата пак няма да върви според вашите очаквания. Средата на месеца ще бъде най-напрегната, но трябва да удържите ситуацията. Доверете се на интуицията си, но владейте нервите си. В последната декада на месеца всичко около вас се успокоява и сами ще прецените, че нищо не е било толкова зле, колкото на вас ви се е струвало.

Ако сте служител, не влизайте в конфликт с началниците си, а още по-малко – не плашете с напускане. По същество вашата работа се оценява добре, просто вие се подавате на егото си и  ви се искат по-шумни похвали. Бонусите в края на периода ще ви покажат, че наистина сте един високо ценен работник.

Не разточителствайте с финансовите си средства през месеца, тъй като още в началото на следващата година ще ви потрябват повече пари за семейна почивка и някои вещи в дома ви. Тези от вас, които имат деца ученици, вероятно ще трябва да отделят по-големи суми и за тях, макар че още не са ви информирали за някои свои желания. Никога не е късно децата да ви поискат пари!

С постоянния си партньор ще бъдете в отлични отношения, но се пазете от собствените си желания да флиртувате безконтролно. Ако развалите хармонията в любовта – вие ще сте си виновни! И не се сърдете по дребни поводи, особено представителите на силния пол. Самотните дами от зодията могат да очакват интересни запознанства, но трябва да бъдат по-сдържани в проявата на чувствата си.

Здравето ви няма да е в отлично състояние, защото ще се чувствате изморени и нервни, но нищо по-лошо от това. Можете да си помогнете и сами с физически занимания, билкови чайове и най-вече като се стремите да си създавате положителни емоции. Тези от вас, които имат наднормено тегло, да се погрижат да намалят мазните и пикантните храни.

Благоприятни дни през декември – 1, 10, 16, 17, 25, 30

Неблагоприятни дни през декември –  6, 9, 19, 26, 28.

 

КОЗИРОГ

През месец декември вие, представители на знака Козирог, трябва се придържате към обичайния си начин на живот и да довършите всичко, което сте започнали през 2015 година. Като цяло декември ще бъде един много добър период за вас. Трябва само малко да помогнете и вие, като не пилеете физическата си и духовна енергия в авантюристични начинания. Не обръщайте внимание на странни обещания за лесни печалби, а работете системно и съсредоточено. Лесни пари няма да изкарате. Първата половина на декември ще е по-натоварена в делови план, особено ако се занимавате с финанси и търговия. Прегледайте за пореден път документите си, за да не допуснете грешки от небрежност. Бъдете внимателни при проверки от различни институции.

Ако сте на ръководен пост, се погрижете вашите служители да работят спокойно в последния месец на годината. При положение че сте служител, се дръжте толерантно към всички, а в началото на следващата година е много вероятно това да ви се отплати и вие да заемете по-висока позиция в йерархията на ведомството или фирмата.

Не се очакват големи финансови приходи в края на месеца, но все пак ще получите допълнителни доходи. Добре ще е да ги похарчите за семейството и да осигурите някоя празнична изненада за всички.

Известно е, че сте малко скарани с романтиката, но все пак се опитайте да създадете нещо, с което да удивите любимия човек и той да се почувства поласкан от вниманието ви. В отношенията ви с любимия човек ще цари хармония, но все пак не разчитайте само на нея, а помогнете на съдбата.

Самотните представители на знака трябва да са готови за изненада – голяма е вероятността точно около новогодишните празници да срещнете своята половинка. Постарайте се да не пропускате шанса си.

Няма да имате проблеми с физическото си състояние, но е възможно през месеца да бъдете малко нестабилни емоционално. Не драматизирайте някои дребни неприятности, не ги превръщайте в нещо значимо. Занимавайте се повече с приятни за вас неща и не позволявайте на никого да ви внушава черни мисли и всичко ще бъде наред, тъй като бързо ще възвръщате доброто си състояние на духа. Отделяйте достатъчно внимание на спорта или поне правете по-дълги разходки на чист въздух, особено през втората декада на месеца. Така ще поддържате баланса в организма си.

Благоприятни дни през декември –   8, 11, 19, 21, 22.

Неблагоприятни дни през декември – 4, 13, 17, 26.

 

ВОДОЛЕЙ

За вас, представители на знака Водолей, месец декември ще е много благоприятен във всяко отношение. Ще имате много силно обаяние върху околните. В същото време творческата ви енергия ще е значително повишена и ще ви хрумват интересни идеи, които колеги и близки ще приемат с желание. Нещо заразително и позитивно ще витае около вас, където и да се намирате.

До средата на месеца ще имате всъщност много работа и не бива да пренебрегвате задълженията си. Онези от вас, които се занимават със счетоводство или някакъв друг документация, трябва да овладеят творческите си импулси и колкото и да им е скучно, да бъдат максимално съсредоточени. Документите, сметките и договорите трябва да са максимално изрядни.

Всъщност не е желателно да сключвате нови договори през този месец, нито пък да стартирате нови проекти. Можете да водите преговори, да градите планове, но нека началото на новите ви проекти да бъде през следващия месец. Споделяйте с партньорите и началниците си своите идеи – това ще бъде оценено, но не бързайте за никъде.

Не можете да разчитате през периода на големи финансови приходи и затова всичко, свързано с харчене на пари трябва да е добре обмислено. През втората половина на декември не прибързвайте да вземате кредити, нито да инвестирате в нещо. Много внимателно обмисляйте в какво да вложите средства, какво да купите за дома си. Има вероятност, ако преценката ви се окаже невярна, да задлъжнеете сериозно, а после да съжалявате за необмислените си постъпки. По въпроса за парите трябва да проявявате много разум, а има опасност да се поддадете на емоции.

Празничният месец ще бъде много благоприятен за вашите интимни отношения. Чарът ви и предновогодишните настроения ще ви осигурят силно влияние върху любимия човек и вие ще се радвате на неговото внимание и обич. Не се глезете, бъдете духовно щедри.

Към края на месеца се очертава един малко сложен за семейството ви период, който ще произтича от различия на мнения по семеен въпрос, но с търпение и такт всичко ще се разреши в правилна посока. В никакъв случай не допускайте конфликт, дори и да сте силно раздразнени от противоречията.

През декември могат да ви споходят здравословни проблеми в две направления: проблеми с черния дроб и проблеми с бъбреците. Хранете се разумно, внимавайте да не се простудите и ще се разминете с усложнения. Ако пътувате за ден-два, се грижете за храненето си, за да не страдате преди празниците от стомашни разстройства.

Благоприятни дни през декември – 1, 8, 22, 29, 30.

Неблагоприятни дни през декември – 3, 9, 15, 18, 28.

 

РИБИ

За вас, представители на знака Риби, през декември на 2015-та ще е важно да отстоявате позициите си на работното място и да докажете, че напълно заслужавате всичко, което сте постигнали досега  в кариерата си. Не проявявайте стремеж към нови постове, но и не позволявайте да ви отправят упреци, че не изпълнявате качествено задълженията си. Вършете прецизно работата си, бъдете мили към колегите си и им оказвайте помощ, когато това ви е възможно. Така ще покажете, че не сте нито кариерист, нито некадърник.

Първата декада на месеца ще ви коства немалко усилия и нерви, но постепенно ще приключите с важните делови задачи и след това ви очакват много приятни моменти.

Макар и често да имате време за сладки приказки, не си позволявайте прекалена откровеност с колегите. Бъдете пестеливи и когато става дума за личния ви живот. Хванат ли ви за слушател, бъдете търпеливи, но не до безкрайност.

Финансовото ви положение няма да е блестящо, но всъщност ще съумеете да се справите с харчовете си за месеца добре. С един разумен подход към празничните подаръци и купони няма да ви се налага да търсите пари назаем. Декември не време да правите дългове, а и няма да се налага. Вярно е, че ще ви се харчи по-нашироко, но трябва да овладеете този си импулс.

Ще бъдете едни от щастливците в любовта през последния месец на годината. Любимият ви човек постоянно ще ви радва с приятни изненади. Вие самите ще сте настроени романтично. Възползвайте се от тази хармоничност в чувствата ви и изживейте свободно щастието си.

Семействата с деца ще имат възможност да преживеят и много вълнуващи мигове с наследниците си. Семейството ви ще изкара едни чудесни коледни и новогодишни дни.

Здравето няма да ви създава особени проблеми освен кратки периоди на умора, но тя няма да е потискаща. Един по-възстановителен сън, разходка сред природата и ще се чувствате отново бодри и жизнени. Не се претоварвайте с тежки храни по празниците и внимавайте, ако обичате червено вино, което може да ви създаде стомашни проблеми.

Благоприятни дни през декември – 3, 8,  9, 18, 23.

Неблагоприятни дни през декември – 6, 7, 13, 17, 25.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА ЗА ДЕКЕМВРИ 2015 >>>

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

 

Източник: horoscope.bg

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.