Месечен хороскоп за април 2014 (1 част)

Месечен хороскоп за април

Какво ви очаква през месец април? Вижте хороскопа си в LifeStyleBG.com

Овен

През април Овните трябва да бъдат доста внимателни в службата. Месецът ще започне успешно и е възможно именно това да ви подведе да вземете необмислени решения, които могат да ви създадат куп проблеми. Бъдете разумни и помнете, че не всичко е такова, каквото изглежда. В средата на периода ви очаква важен разговор с началника, от който до голяма степен ще зависи бъдещето ви професионално развитие. Говорете открито и признайте грешките си. Нещата ще се нормализират през втората половина на април. Въпреки това имайте предвид, че периодът не е подходящ за инвестиции. За хората, които активно търсят нова работа, успешни ще бъдат дните между 10 и 20 април.

Разногласия в семейството заплашват да нарушат хармонията в личния в живот през първата седмица на месеца. Анализирайте ситуацията и се опитайте да откриете своите грешки. В любовен план нещата също нямат да вървят по мед и масло. От дълго време отлагате важен разговор и е напълно възможно напрежението да ескалира в средата на периода.

 

Телец

Успех, свързан с обучение очаква Телците в началото на април 2014. Ако успеете да се възползвате от шанса, който ви се отдава, пред вас ще се открият много нови възможности. В средата на месеца – неочаквани финансови постъпления. На работното място ще бъдете изпълнени с много енергия и с лекота ще вършите всичките си задължения. В средата на периода  - разговор с човек, който впоследствие ще изиграе важна роля в професионалното ви развитие. Месецът ще бъде подходящ и за онези, които търсят  нова работа.

В личен план април ще бъде спокоен за представителите на зодия Телец. Бъдете внимателни все пак – в средата на периода са възможни конфликти с близки хора. В последните две седмици ще ви се отдаде възможност за нови срещи и запознанства, а необвързаните не е изключено да срещнат любовта.

 

Близнаци

Разочарование в службата очаква Близнаците в началото на април. Още в първите няколко дни ще забележите, че нещата не вървят както ви се иска. Но това не бива да ви отчайва. Анализирайте ситуацията и се опитайте тя да ви послужи като важен урок за вбъдеще. Преглътнете егото си и не се страхувайте да търси съвети от професионалисти. За онези от вас, които търсят нова работа, успешна ще бъде третата седмица на месеца.

Съмнения и ревност заплашват да провалят връзката ви в първите няколко седмици. Не се поддавайте на емоцията и опитайте да погледнете трезво на ситуацията. Фактът, че партньорът ви е премълчал някои неща, не означава, че има трети човек. Изяснете ситуацията преди да вземете каквото и да било решение.

 

Рак

Оптимизмът ще завладее Раците още през първите дни на април и ще бъде техен верен спътник през целия месец. Пред вас се очертават много нови възможности, които не трябва да пропускате. Шанс за допълнителни приходи – в средата на периода.  Пазете се от колега, който ще опита да ви подведе с „ценен съвет”. Втората половина от месеца е подходяща за започване на собствен бизнес. Хората, които търсят работа, могат да очакват предложение в дните около 10-ти април.

В личния живот не ви очакват генерални промени. Периодът е подходящ за започване на ремонтни дейности, за планиране на ваканция или пътуване извън страната. Пазете се от жена, която чрез интрига, ще се опита да провали настоящата ви връзка. Обърнете внимание на здравето си.

 

Лъв

В началото на месеца ще бъдатете доста заети в службата и дори е възможно да започнете  да се съмнявате в собствените си възможности. За щастие, тази несигурност ще отшуми още през третата седмица, когато ще видите и първите реални резултати от труда, който сте положили. В края на месеца - възможност за по-нататъшно професионално развитие. Бъдете решителни и не позволявайте шансът, да ви се изплъзне. Третото десетдневие ще бъде успешно за безработните Лъвове.

Новина от чужбина обещава да ви зареди с много положителни емоции през месец април. В любовния ви живот всичко ще бъде наред. Ще се радвате на хармония в отношенията с любимия човек. Периодът е подходящ за сключване на брак.

 

Дева

Месец април ще започне доста неуверено за Девите в професионален план. В началото на периода ще бъдете изправени пред взимане на решение, за което няма да бъдете сигурни, че ще ви донесе успех. Не се колебайте да запознаете началника със страховете си. Обяснете му какво точно ви притеснява и опитайте заедно да намерите решение на проблема. Периодът не е подходящ за сериозни финансови инвестиции.

Проблеми с партньора заплашват да помрачат настроението ви през втората седмица на април. Прекалено сте взискателни,а това подтиска човека до вас. Ако искате да запазите връзката си, дайте повече свобода на партньора си и се доверете на неговите решения.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА ЗА АПРИЛ>>>

 

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.