Месечен хороскоп януари 2014 (I част)

Остават броени часове до настъпването на 2014. Минути преди да посрещнете новата година, вижте месечния си хороскоп за януари.

 

Овен

Трудно ще се концентрирате в службата през първите няколко дни на новата година. Още в началото на периода ще научите новина, която няма да ви зарадва особено. Ще станете раздразнителни и неспокойни. Нещата ще се нормализират през втората половина от месеца, когато ще ви бъде необходимо постоянство и самодисциплина. Подходящ период за започване на нова работа е последното десетдневие на месеца.

Януари ще бъде успешен в любовен план за представителите на зодия Овен. Все пак бъдете внимателни и не позволявайте на трети лица да се месят във връзката ви. Необвързаните имат шанс за нови запознанства през втората и третата седмица на месеца.

 

Телец

Годината започва доста ентусиазирано за Телците. Още в началото на периода ще получите възможност за професионална реализация. Много нови оферти, от които си струва да се възползвате. В средата на месеца бъдете внимателни. Колега ще се опита да ви „подлее вода”. В края на януари – парични постъпления. Периодът е подходящ за нови инвестиции, а тези от вас, които търсят работа ще получат интересно предложение през последната седмица на месеца.

В семеен план нещата са спокойни. Ако сте сигурни, че сте с правилния човек, не се колебайте да задълбочите връзката си. Възможност за закупуване на недвижим имот.

 

Близнаци

Януари започва с много нови възможности за Близнаците. Ще имате  сили и енергия да се справите с всички задължения на работното място,както и да започнете работа по нови проекти. Прекалено сте амбициозни и искате да видите резултатите веднага. Това обаче няма как да стане.

Връзката ви е стабилна и може да разчитате на подкрепа от страна на партньора. Необвързаните имат шанс да подновят стара връзка. Внимателно преценете, дали си заслужва. В края на месеца – пътуване извън страната.

 

Рак

Любовният живот ще бъде на първо място за Раците през януари. Ще бъдете толкова съсредоточени върху връзката си, че трудно ще се концентрирате на работното място.  Възможни са конфликти с началници и колеги. Бъдете по-сдържани и не бъдете инициатор на скандала, освен ако нямате сериозни мотиви да го направите. Грубото ви и арогантно на моменти отношение може да ви коства работата.

 В средата на месеца – здравословни проблеми. Бъдете премерени в харчовете, финансовото ви състояние няма да бъде стабилно.

 

Лъв

Януари ще бъде един от най-спокойните периоди за Лъвовете в професионален план. През идните няколко седмици ще „берете плодовете” на труда си, който сте положили през последните месеци на 2013. Финансовото ви състояние е стабилно, а месецът подходящ за нови инвестиции.

Януари е подходящ за укрепване на връзката и изясняване отношенията с партньора. Отделете време за спорт и любими занимания. В средата на месеца – неочаквана изненада.

 

Дева

Промяна в службата очаква Девите през януари. Ще бъдете изпълнени с нови идеи, които на всяка цена ще искате да осъществите. Ако срещнете подкрепа от страна на началниците ще бъдете повишени на по-горна позиция.  Възможно е да започнете работа и в друга фирма.

В семеен план нещата няма да вървят по мед и масло. Още през първите дни на януари ще има конфликт в семейството. От вас зависи, дали ще позволите да окаже влияние в отношенията ви като цяло.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>>>

 

Вижте още:

Годишен хороскоп за 2014

Любовен хороскоп за 2014

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.