Месечен хороскоп за ноември 2015 (I част)

 

Какво очаква представителите на различните зодиакални знаци през ноември 2015? Вижте месечния си хороскоп в LifeStyleBG.com

Овен

Събитията, които ще се случват през ноември на 2015-та, ще са твърде разнообразни. Вие, представители на зодия Овен, често ще чувствате напрежение и нервност, ще ви се струва, че всичко около вас се развива с бавни темпове и това ще е причина да сте значително раздразнителни, даже агресивни към околните. Ще проявявате склонност към рискови действия, но поне се постарайте да наложите някаква мяра. Крайно безразсъдният риск няма да ви донесе успехи. Точно обратното – възможно е да провалите някои от начинанията си, да загубите приятелски настроени към вас хора, а на работното си място да си създадете врагове. Поведението ви може да се възприеме като кариеризъм и стремеж да отстраните от пътя си неудобни за вас хора, макар че всъщност няма да имате такива намерения. В средата на месеца трябва да сте много внимателни по отношение на установените правила и закони, за да не си създадете изключително големи проблеми с началниците си и органите на властта.

Ако успеете да се контролирате, професионалният ви живот ще вземе правилна посока и вие ще се докажете като добър специалист, без да се преуморявате и да се чудите как да поправите свои грешки. Не се занимавайте въобще с интриги през месеца и ако е възможно, откажете служебно пътуване в първите ноемврийски дни – от 3-то до 6-то число. Няма да постигнете служебните цели на пътуването си. Най-благоприятното време за деловите ви начинания е краят на първата и началото на втората декада на месеца.  Дръжте се спокойно с колегите си, но не променяйте мнението си под тяхно влияние през тези дни. Грижете се за правилното разпределяне на паричните си средства и колкото и да не ви е по вкуса планирайте точно разходите си.

Не се съгласявайте с намеренията ви на близките да започнат „малък” ремонт в дома ви. Този дребен ремонт ще прерасне в значителен и ще ви натовари както финансово, така и  психически.  По-добре ще бъде да изтърпите малко мърморене, отколкото да нарушите финансовото си състояние  и да се изнервите допълнително. И без това ще бъдете напрегнати и покрай любовния си живот, който няма да върви съвсем гладко.

През ноември ще изживеете доста разнообразни чувства, свързани с любимия човек. Макар често да възникват недоразумения, те ще се редуват с много романтични мигове. Внимавайте само да не прекалите, когато ви обхване ревност, която даже ще е безпричинна.

За да се чувствате добре физически, се движете много и се пазете от простудни заболявания. Една настинка може да ви се отрази много, още повече че имате склонност да подценявате такива състояния. Избягвайте и разговори с хора, които постоянно мрънкат и се оплакват от различни болести – това ще ви влияе много и ще усилва раздразнителността ви.

Благоприятни дни през ноември - 1, 5, 8, 13, 14, 24.
Неблагоприятни дни през ноември - 7, 11, 18, 20, 21.

 

Телец

За вас, представители на зодия Телец, предстои един успешен и до голяма степен изненадващ месец ноември през 2015-та година. Вие сами ще се удивите колко много работа ще отхвърлите в различни сфери на действие. Ще работите, без особено да се напрягате, но усилията ви ще бъдат много ефективни. Ще успеете да се справите даже със задачи, които дълго време сте се чудили как да приключите, тъй като винаги нещо се е обърквало и не сте успявали да се справите. Усилията ви ще бъдат оценени по достойнство от началниците ви, макар и да не ви се вярва, че това ще стане.
Има едно важно условие да приключите месеца с успехи във всички сфери – не се отказвайте, ако обстоятелствата ви се струват неблагоприятни в даден момент.

На работното ви място ви очакват интересни събития. Без дори да се надявате, ще ви възложат отговорни и важни задачи, а резултатите от тяхното успешно осъществяване ще ви донесат много дивиденти. Малко сложно ще се осъществяват плановете на хората, които имат частен бизнес, но ако налице е последователност и упоритост, крайният резултат ще е с положителен знак. Не поемайте големи рискове при инвестиция на парични средства.  Това не значи да не проучвате пазарите и да не се подготвяте за крупни сделки, но не рискувайте прекалено.

Най-сложна за вашата работа ще е втората декада на месеца, когато ще трябва да преодолеете много бюрократични спънки, а и съпротивата на своите партньори. Вероятни са и конфликти, но в края на краищата всичко ще се развие в правилна посока. Третата декада ще е  трудна за работещите в сферата на образованието и за тези, които още учат.

Точно през втората декада ще ви обземе и желание да се съпротивлявате на всичко, което близките ви искат да направят. В някои моменти дори самите вие няма да знаете защо го правите. Обаче това ваше поведение може да се изтълкува зле от любимия ви човек и да се стигне до охладняване в отношенията ви. Преди да се инатите за всяко нещо, помислете дали не можете да си спестите някои твърде резки изказвания.

Големи радости ви очакват в общуването с децата ви през последната декада на месеца. Може би като компенсация на предишните дни ще се стараете да им угодите за всичко и самите вие ще се чувствате значително доволни от себе си.

Особени проблеми със здравето не се очертават, но се отнасяйте разумно към храненето си, не си позволявайте свръх тежки физически натоварвания, особено ако имате проблеми със сърдечно-съдовата система. Ако скоро не сте посещавали очен лекар и усещате дори и малко неразположение в очите или леко влошаване на зрението, не се бавете.

Благоприятни дни през ноември - 1, 5, 12, 16, 26, 29.
Неблагоприятни дни през ноември -  4, 7, 11, 19, 20, 24.

 

Близнаци

През месец ноември на 2015 година вие, представители на знака Близнаци, трябва да помните, че всяко губене на време в празни приказки и бездействие ще ви вреди. Бъдете активни, вършете всичко според плана, който сте си начертали предварително, а това значи и да планирате задълбочено ежедневието си. Не е много присъщо за вас, но така ще е правилно. Ако отлагате задачите си поради леност, ще трябва да се примирите с някои неуспехи, за които сами ще сте си виновни. Добре ще бъде през месеца да се заемете с повишаване на квалификацията си и да започнете редовни спортни занимания. Това също не трябва да бъде отлагано, както обикновено правите.


Що се касае до деловите ви начинания, първата декада на ноември ще е значително благоприятна, а следващите две ще бъдат по-напрегнати поради голямото разнообразие от задачи. Точните планове не само ще обезпечат успеха ви, но и ще ви помогнат да не се преуморите физически и емоционално. След 15-то число на месеца ще бъдете по-раздразнителни и само правилното организиране на дейностите ще ви спаси от по-тежка нервна криза. Хората с частен бизнес трябва да бъдат много практични и сдържани при сключване на сделки. Не е желателно да подемате инициативата първи при преговори, свързани с търговия и покупка на недвижими имоти. Имайте достатъчно търпение и се информирайте по определени въпроси много подробно.

Финансовото ви положение ще е променливо, но и вие ще имате вина за това, тъй като винаги бързате да похарчите парите, щом се сдобиете с по-голяма сума. Не е редно да оставяте желанията си за лукс да движат действията ви, щом става дума за пари.

С партньора ви отношенията ще са спокойни и хармонични, особено ако не си позволявате да го критикувате постоянно. Непрекъснато контролирайте приказките си, щом се стигне до изясняване на нечия вина в семейството. Не е желателно да се поддавате на поривите си за флирт, ако не познавате добре човека.

Здравето ви няма да е в цветущо състояние, но от друга страна нищо сериозно няма да ви сполети в това отношение. Ако се заемете със спорт, макар и не с голяма интензивност: редовни разходки, леки аеробни натоварвания у дома, плуване, каране на велосипед – ще успеете да се справите с някои неразположения, които ще са резултат предимно от емоционален дискомфорт като последица от преумора.
Обърнете сериозно внимание, ако усетите болки в гърба и коленете. Помислете дали се обличате подходящо за сезона и дали сами не си причинявате тези проблеми.

Благоприятни дни през ноември - 1, 4, 9, 14, 18, 28.
Неблагоприятни дни през ноември - 7, 11, 16, 20, 25

 

Рак

През месец ноември на 2015-та година за вас, представители на зодия Рак, се очертават много хубави моменти, тъй като ще бъдете в подем на творческите си сили и ще съумеете да спечелите сърцата на много хора. Ще сте много позитивно настроени, ще проявявате голяма активност във всяко събитие от делови характер. В любовните отношения също ще сте инициативни, изобретателни и печеливши. По-внимателни ще трябва да сте през втората декада, когато освен емоционалност, ще се наложи да проявите и хладнокръвие, даже пресметливост на служебното си място. В противен случай е много вероятно да бъдете наказани заради чужда вина. В същия този период не стартирайте нови проекти, ако това не е  крайно наложително.


По отношение на финансовото ви състояние се очертават интересни тенденции. Постоянно ще имате добри приходи, често ще получавате и допълните средства. И постоянно ще бъдете затруднени финансово. Вината в голяма степен ще си е ваша, тъй като често ще се поддавате на емоции и ще си купувате излишни неща, ще правите големи подаръци на близките си, а това ще нарушава финансовата ви стабилност. В края на  краищата ще се справите за ноември, макар и с известни трудности.

През целия месец ще бъдете настроени за любов и романтика, а връзката ви с любимия човек ще бъде много красива и пълноценна.  През втората половина на месеца семейните ще имат повече грижи около децата си, а също така и немалко недоразумения с тях. Но до крайности няма да се стига, скандали не се очертават.

Планирано семейно пътуване в края на месеца може да се провали, ако подцените организационните въпроси и не реагирате своевременно, но дори да се получи така, няма нищо фатално.

Здравето ви ще е изисква повече внимание по отношение на дихателните органи. Ще сте уязвими за простуда на гърлото, ако не съблюдавате някои елементарни правила – не пийте студени газирани напитки и се пазете от мъгла.

Благоприятни дни през ноември - 3, 4, 10, 12, 21, 29.
Неблагоприятни дни през ноември - 6, 9, 11, 18, 25, 28.

 

Лъв

За вас, представители на зодия Лъв, месец ноември на 2015-та ще бъде достатъчно напрегнат по отношение на работата ви. Затова ще е добре да си спестите някои ситуации, които ще ви натоварят допълнително. Не посещавайте места, които не са ви приятни, не се събирайте с хора, които ще ви обременят допълнително. Не се подавайте на провокации от страна на колеги и роднини. Едва в началото на третата декада на месеца ситуацията около вас ще се успокои и вие ще можете да работите по-спокойно. Независимо как се стичат обстоятелствата, не губете оптимизма си. Периодът като цяло ще е успешен за представителите на знака, особено за мъжете.


В делови план най-трудна ще ви е втората декада на месеца. Ще възникват постоянно някакви усложнения, макар и дребни, в работата ви. Съпротивата на някои ваши колеги също ще е причина за затруднения, но вие ще съумеете да се справите с всички обстоятелства, ако действате последователно и без излишно вживяване в дребни детайли. След 5-6-ти ще бъдете много предприемчиви, но успехите ще дойдат чак около 23-24-то число на месеца. Само не се отказвайте при някои по-трудни моменти или първи несполучливи преговори.

Към края на месеца ще получите и добри финансови приходи, които ще са извън редовните ви доходи. Най-добре ще е да заделите някой лев, което е малко съмнително при любовта ви към лукса.

Погрижете се да укрепите отношенията си с постоянния партньор. Назрява някакво напрежение и ако не го туширате своевременно, то може да се превърне в разрив помежду ви.
За необвързаните няма да има нищо интересно, макар че имат силно желание да създадат една по-сериозна връзка.

Здравето ви ще е в добро състояние с изключение на последните няколко дни на месеца, когато ще се поотпуснете от напрежението в работата. Тогава ще усетите колко сте изморени, ще трябва да изтърпите няколко дни силно главоболие, но нищо сериозно. Направете няколко дълги разходки и всичко ще си дойде на мястото. Само хората с хронични заболявания на бъбреците трябва да бъдат крайно бдителни и при нужда да търсят веднага медицинска помощ.

Благоприятни дни през ноември - 4, 5, 8, 9, 18, 23
Неблагоприятни дни през ноември - 1, 3, 20, 28, 30

 

Дева

През месец ноември на 2015-та година вие, представители на знака Дева, ще трябва да водите един много премерен начин на общуване с хората около себе си. Не си позволявайте да упреквате другите за някои свои неуспехи, а внимателно изследвайте грешките си. Няма да е лесно, но това е пътят към успеха. Имайте предвид, че ще трябва да преодолеете непочтени ходове на колеги и съседи. Не става дума, че някой ще иска да ви навреди, но ръководен от личните си интереси човек може да обърка вашите планове. По тази причина дръжте под контрол всичко, което смятате за важно. Колкото по-малко споделяте за деловите си планове, толкова по-добре за вас. Във ваш интерес е да избягвате всякакви коментари за намеренията си в частния бизнес, а ако сте служител – за задачите, които ви затрудняват по някаква причина.

Търсете информация, правете справки, но не обяснявайте колко се затруднявате. Бъдете много стриктни при работа с документи – и ако подписвате вие такива, и ако получавате от някого. Със собствените си очи се убедете, че всичко е наред.
Втората декада ще е най-благоприятна за вас в делови план. Тогава ще бъдете в подем на творческата си енергия и ще имате възможност да се докажете като отличен специалист, а вашите лични дела ще се развиват успешно. Така че, ако решите да стартирате нов проект, да инвестирате, да сключите договор, нека да е след 13-то число на месеца.

Колкото и да ви е напрегнато на работното място, не пренебрегвайте близките си, особено ако има семеен празник. Бъдете на ниво – внимателни, галантни, заинтересовани към всичко, което засяга партньора ви. Показвайте му непрекъснато колко го цените и се опитайте да измислите нещо романтично, с което да го зарадвате. Не бързайте да вземате решение, ако някое негово предложение ви се стори неуместно или глуповато. Дори да сте прави, помислете как да отхвърлите идеята, без да засегнете любимия.

Грижете се за дихателните органи – не пийте студени и газирани напитки, не тичайте в студено и влажно време. Има голяма опасност да се разболеете, ако не се съобразявате с времето, а и защото си мислите, че сте много издръжливи.

Благоприятни дни през ноември - 6, 10, 12, 21,  26.
Неблагоприятни дни през ноември - 2, 4, 13, 24, 30

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>>

 

Източник: horoscope.bg

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.