Месечен хороскоп за март 2014 (2 част)

Хороскоп за март 2014

Какъв ще бъде месец март 2014 за различните зодии? Вижте хороскопа си тук>

 

Везни

Месец март ще бъде един от най-успешните за Везните в професионален план. Ще ви бъде дадена възможност за реализиране на добре обмислена стратегия, което ще доведе до финансови постъпления. В средата на периода трудът ви ще бъде оценен подобаващо и ще се радвате на стабилни приходи. Март е подходящ за разширяване на настоящ бизнес, както и за инвестиране в нови начинания.

В любовта бъдете внимателни. Опитайте се да овладеете емоциите си, които в средата на месеца могат да предизвикат сериозна криза във връзката ви. Не промените ли отношението към партньора си, рискувате да го загубите. Онези от Везните, които все още търсят любовта, да се оглеждат в дните между 10 и 20 март.

 

Скорпион

Първите две седмици ще бъдат доста напрегнати на работното място. Времето няма да ви стига, а невъзможността да изпълните поетите ангажименти допълнително ще ви изнервя. Добре е да се огледате наоколо и да потърсите човек, който би могъл да ви бъде полезен в професионален план. В средата на месеца ще получите предложение, върху което си струва да помислите. Доверете се на интуицията си и не взимайте решението под натиска на ваши близки.

Ще се радвате на огромна подкрепа от страна на семейството си. Месецът е подходящ за ремонти и закупуване на недвижимо имущество. Все пак имайте едно наум при подписването на документи.

 

Стрелец

Положителни промени на работното място очакват Стрелците през месец март.  Ще ви бъде дадена зелена светлина за изпълняване на стар проект,в който сте вложили много енергия.  Едновременно с това обаче страхът от провал ще ви съпътства през целия период. Опитайте да погледнете на нещата от положителната страна и не забравяйте, че тревожността не е добър съветник.  Стрелците, които търсят работа, да бъдат по активни през второто десетдневие на месеца.

В любовен план бъдете внимателни и не се поддавайте на провокации, особено ако връзката ви е в криза. През последните дни нещата ще се успокоят, но опасността от раздяла остава.  Необвързаните няма да срещнат изпепеляващата си любов през март, но за сметка на това ще се радват на редица флиртове и авантюри.

 

Козирог

Пазете се от негативни емоции на работното място през първата седмица на март. Възможни са конфликти с колеги, които няма да се отразят добре на работата ви. В средата на периода нещата ще утихнат и ще ви бъде дадена възможност да демонстрирате професионализма си. Ако искате обаче да успеете, забравете за ината.

В личен план месецът ще бъде изпълнен с приятни емоции. Пътувания, срещи със стари приятели и семейни събирания ще ви накарат да забравите за служебните си ангажименти. Подходящ период за започване на нова връзка е второто десетдневие на месеца.

 

Водолей

Водолеите ще пожънат редица успехи на работното място през март. Възползвайте се от възможностите, които ви се дават и смело се изкачвайте по стълбата на успеха.  Съсредоточете се върху работата си, планирайте добре задачите си и забравете за скромността. В средата на периода е възможно повишение или увеличаване на месечното възнаграждение.

Месецът ще бъде изпълнен с приятни емоции и в личен план. Ако сте в стабилна връзка, ще се радвате на подкрепа и уважение от страна на партньора. Необвързаните пък имат шанс за нова връзка в средата на март.

 

Риби

Рибите трябва да бъдат изключително разумни и бдителни на работното място. Не поемайте отговорности, които не сте в състояние да изпълните. Колеги ще се опитат да ви изнудват, с цел да наложат своите идеи. В края на месеца всичко ще отшуми и нещата бавно ще започнат да идват по местата си.

Най-голямата опора ще бъдат близките ви. Доверете им се и позволявайте непремерени думи да ги наранят.  В живота ви ще се появи нов човек,с когото е възможно да започнете връзка.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.