Месечен хороскоп декември 2013 (I част)

Какъв ще бъде последният месец от годината за представителите на различните зодии. Вижте месечния си хороскоп за декември 2013:

 

Овен

Месец декември ще започне доста спокойно за представителите на зодия Овен. През второто десетдневие обаче ще бъдете доста ангажирани на работното място. Имате идеи, които ще реализирате успешно, за да приключите годината с лично удовлетворение. В края на месеца – допълнителни финансови приходи. Хората, които търсят нова работа е възможно да получат предложение през последните две седмици. Периодът е подходящ за ново бизнес начинание.

В личен план ви очаква един доста емоционален месец. Ще изясните отношенията си с партньора. Тези, които обмислят раздяла, ще вземат важното решение без да се колебая. В края на месеца – пътуване.

 

Телец

Месецът започва с приятни емоции за Телците както в професионален, така и в личен план. Ще укрепите позициите си на работното място и още през първата седмица трудът ви ще бъде оценен от околните. Не взимайте импулсивни и прибързани решения, защото ще съжалявате след това.

Като цяло декември ще бъде месецът на любовта за Телците. В началото на периода е възможно спречкване с партньора, което за щастие ще забравите бързо, за да се отдадете на приятни емоции. В края на месеца е възможни да ви зарадват с новини за бебе.

 

Близнаци

Дългоочаквания шанс да покажете на какво сте способни ще дойде още през първите десет дни на месеца. Ще бъдете ангажирани с много нови проекти, а в края на периода ви очаква повишение. Приемете спокойно новите си задължения – вече сте наясно, че всичко се постигна с много труд. В средата на месеца ще получите признание, което ще ви мотивира.

Декември не е подходящ за започване на нови връзки. Близнаците обаче, които обмислят раздяла, да действат. Прекратете връзката, докато още не сте минали на следващ етап.

 

Рак

Приятна изненада за Раците още в началото на месеца. Ще ви се даде възможност за промяна, от която в началото ще бъдете очаровани, но впоследствие ще установите, че няма да бъде толкова лесно, колкото си го представяйте. Дерзайте и не забравяйте, че съдбата обича смелите. През последните десет дни на месеца нещата постепенно ще започнат да се нормализират и ще усетите положителната промяна.

Финансовото ви състояние не е много стабилно, въпреки това предстоящите празници ще бъдат спокойни. Ще се радвате на хармония в семейството, за което най-ценният подарък ще бъде да сте заедно.

 

Лъв

Декември ще бъде един от най-натоварените месеци за представителите на зодия Лъв. Още в първата седмица ви предстоя делови разговори и взимане на важни решения. Към средата на месеца ще ви се наложи да промените плановете си, но не се притеснявайте, имате пълен контрол над нещата. Пазете се колега, който ще се опита да играе двойна игра.

В личен план отделете повече време за любимите си хора. Използвайте празничните дни за почивка. Приятна изненада малко преди Коледа.

 

Дева

Интересно предложение очаква Девите в началото на декевмри. Помислете добре, дали ще го приемете и имайте готовност за много безсънни нощи, но и за успех, който ще дойде на по-късен етап. През второто деседневие ви очаква сериозен разговор с началника, ако пък сте сам шеф на себе си, бъдете готови да вземете важно решение.

Отношенията с партньора ви са стабилни. Периодът обаче предразполага към кавги и сериозни разговори. Правете повече компромиси, ако искате да запазите връзката си. Празниците прекарайте с любимите хора. Очаква ви пътуване.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>

 

Вижте още: ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2014

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.