Мая Савова напуска ТВ7 заради Крум!

Мая Савова напуска заради проклятието

Мая Савова напуска ТВ7 и предаването „Жените говорят” за да запази брака си с Крум. Откакто Жени Калканджиева обяви, че с Тачо се развеждат Мая не може да си намери миг покой– все в проклятието си мисли.

Именно заради това Мая Савова взела трудното решение да напусне предаването на „отчаяните съпруги”, за да не провали брака си, разкрива „България днес”. Стартът на новия сезон на „Жените говорят” е на 7 септември, но е почти сигурно, че ще зрителите няма да видят Мая.

Още преди няколко дни съпругата на Крум Савов обяви притесненията си, но допълни, че няма да се подаде на внушението. Впоследствие водещата размислила и решила, че е по-добре да напусне.

Новите лица в предаването Венета Харизанова и Ива Екимова пък са категорични, че не вярват в проклятия. „Ще обърна нещата в добрата светлина”, зарече се Венета, а Ива обяви, че е бивше момиче на късмета и е сигурна, че няма да завърши телевизионната си кариера като „отчаяна съпруга”. В интернет пространството пък вече текат залагания коя ще бъде следващата изоставена.

категории: 

Коментари

Comment: 
taya maya mnogo prosta

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.