Мая Илиева бясна – спира сватбата в „Поверително от NL”?!

Николета Лозанова и екипът й от „Поверително” вбесиха вдовицата на Георги Илиев. От няколко дни Мая Илиева не е на себе си и вече мисли как да спре излъчването на сватбата в телевизионен ефир.

„Не виждам нищо сензационно. Жоро Илиев плати цената си, оставете го да почива в мир”, заяви пред „Всеки ден” вдовицата на Главния и подчерта, че сватбата е събитие от личен характер, което не бива да се превръща в сензация, още повече в мини сериал,какъвто е замисълът на ТВ7. „Потресена съм! Някой помисли ли за моите чувства, за майката на Жоро, която е тежкоболна?”, попита Мая Илиева, допълвайки че съзнателно избягва всякакви медийни изяви, тъй като не желае да бъде публична личност.

Както знаете, в събота ”Поверително от NL” излъчи първата част от сватбата на Жоро Илиев, а идеята на продуцентите е да покажат целия запис в следващите няколко седмици. На въпросната сватба присъстват редица лица от подземния свят, голяма част от които днес не са между живите.

Дали Мая Илиева ще успее да спре излъчването на записа, който в продължение на години бе пазен в тайна,предстои да разберем.

А ето и още няколко снимки от мистичната сватба на Жоро Илиев:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.