Мартина разкри защо не иска бебе от Слави Трифонов

Слави иска бебе, Мартина - сватба

Слави Трифонов  все по-често започва да се замисля за бебе.  От няколко години най-известният шоумен дели живота си с танцьорката Мартина Огнянова, която  все още се дърпа и не иска да го дари с наследник.

И ако до преди години разговорите за деца бяха абсолютно забранени в екипа на Слави, то в последните няколко месеца Дългия сам подхващал темата и често мечтаел на глас за бебе. „Покрай детския конкурс в шоуто, Слави започна да се замисля за свой наследник”, коментират от екипа на водещия и допълват, че често стават свидетели на това как Дългия се умилява не само от талантливите деца, но и от бебета в колички, които среща случайно.

На този етап обаче приятелката му Мартина категорично отказва да ражда деца без брак. „Мартина е традиционалистка и държи на сватбата”, коментират пред „Всеки ден” близки до балерината. От своя страна пък Слави Трифонов не искал да се разделя със статута си на ерген. Затова и е предприел друга тактика, за да убеди любимата си да го дари с наследник. Водещият не спира да доказва любовта си със скъпи подаръци, надявайки се, че Мартина ще забрави за сватбата.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.