Мартина катастрофира с „Рейндж Роувър”-а на Слави Трифонов!

Мартина удари „Рейндж Роувър”-а на Слави Трифонов

Балерината от „Магаданс” Мартина Огнянова катастрофира с колата на Слави Трифонов. Красивата танцьорка е ударила любимия джип на Дългия. Инцидентът станал на подземния паркинг на столичен мол, където Мартина отишла да разпусне с приятелки.

Докато се опитвала да паркира „Рейндж Роувър”-а обаче балерината закачила друга кола, паркирана в непосредствена близост. В резултат на удара предната броня на джипа е огъната, съобщава hotarena.net.

Слави побесня, когато Мартина му съобщи новината”, коментират близки до шоумена, обяснявайки, че „Райндж Роувър”-а е любимата кола на водещия. В гнева си Трифонов дори забранил на Мартина да кара повече колите му. „Като не те бива зад волана, ще те вози шофьор”, изсъскал Дългия, който все се надявал, че ще доживее деня, в който годеницата му ще се научи да шофира.

 „Стана му много неприятно когато разбра за инцидента. Мартина обаче му е слабост и Слави няма да й се сърди дълго”, коментират запознати, които са категорични, че само след няколко дни Дългия няма да си спомня нито за скандала, нито за наложената забрана.

категории: 

Коментари

Comment: 
Това на снимката не е "Range Rover",a..."HUMMER"

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.