Карбовски стана за смях на столичен паркинг (СНИМКИ)

Водещият на ТВ7 Мартин Карбовски обори разпространеното схващане, че само жените имат проблем с паркирането. Устатият журналист стана за смях на столичен паркинг, където няколко минути се опитваше да потегли с „Хамър”-а си.

Комичната ситуация се разиграла тази вечер на паркинга на един от големите хипермаркети в София. След като напазарувал Мартин Карбовски се насочил към луксозното си возило и „мъките” му започнали.

В продължение на около 10 минути водещият се опитвал да извади „Хамъра” от паркинга – въртял волана наляво-надясно и след 20 маневри най-накрая потеглил. Бавните му действия успели да изнервят останалите шофьори, които натискали клаксоните на автомобилите. Шофьорските неволи на журналиста бяха запечатани от репортер на агенция „Пик”, а Мартин Карбовски стана обект на подигравки и шеги в социалната мрежа. „Няма ли кой да му даде няколко урока по паркиране?”, се чудят интернет потребители, шегувайки се, че популярният израз „Внимание, жена зад волана!”, трябва да бъде перифразиран във „Внимание, Мартин Карбовски паркира!”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.