Мария и Християн Гущеров чакат бебе (СНИМКИ на бременната певица)

Мария чака бебе от Гущеров

Фолк певицата Мария и бизнесменът Християн Гущеров очакват бебе. Папараци успяха да щракнат изпълнителката на „Пайнер” с доста наедряло коремче, а за феновете не остана и грам съмнение – певицата много скоро ще стане майка за втори път.

Папарашкото фото бе разпространено от в. „България днес”. Ако съдим по снимката, Мария е някъде около четвъртия месец на бременността си. До този момент новината не е потвърдена нито от фолк дивата, нито от мъжа, с когото дели живота си Християн Гущеров. Мария обаче неведнъж е споделяла, че мечтае да дари любимия си с наследник. В едно от последните си интервюта изпълнителката на „Любими ръце” призна, че двамата с Гущеров работят за бебе. Е, очевидно чудото вече се е случило.

По всяка вероятност бременността е и причината за внезапното изчезване на певицата от светския живот. В последните няколко месеца Мария рядко излиза от имението на Гущеров, свидетелстват запознати, допълвайки, че това е съвсем нормално предвид тежката първа бременност на изпълнителката.

Вижте още:

Бившият на Мария се венча за красивата Никол (СНИМКИ)

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.