Мандатът на Николета изтича! Вижте с коя мацка се заиграва Валери!

Валери Божинов с нова тръпка!

„Мандатът ти на футболна половинка изтича!”. С тези думи преди време се обърна Николета Лозанова към фолк певицата Алисия, уточнявайки, че всички знаят как Ники Михайлов й кръшка, но тя ще разбере последна. По стечение на обстоятелствата в подобно положение днес е самата Николета! Горещата клюка гласи, че бракът й с Валери Божинов е пред провал, макар плеймейтката да твърди, че слуховете за раздялата им са безпочвени.

Близък до семейство Божинови хвърли „мощна бомба” в публичното пространство, обявявайки, че футболистът вече има нова тръпка. И това не е коя да е, а най-добрата приятелка на фолк певицата Андреа Моника Валериева, известна още като двойничката на Николета Лозанова, разкрива hotarena.net.

Пред изданието, аверът на Валери Божинов твърди, че любимият на Николета здраво е хлътнал по Моника. По думите му Валери по цяла нощ обикалял столичните кръчми, за да се засече уж случайно с Моника Валериева. Футболистът толкова бил хлътнал по дружката на Андреа, че не го спирал дори и факта, че дупничанката е сериозно обвързана.

А дали Николета Лозанова ще се окаже на мястото на Алисия, ще покаже времето.

Моника Валериева

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.