Мая Савова: За Венета Райкова прошка няма!

Мая няма да прости на Венета

„За Венета Райкова прошка няма. Тя не е добър човек”. Това обяви „отчаяната съпруга” Мая Савова. Водещата е категорична, че никога няма да прости на Венета за унижението, което преживя в национален ефир.

Мая Савова все още не е забравила скандала, който се развихри между нея и „горещата” Райкова по време на дебюта на Жени Калканджиева в „Станция Нова” през януари 2012 година. „Тя дойде с единствената цел да ме унижи. Мълчах си, но когато намеси и Крум не издържах.”, заяви в интервю за столичен вестник Савова, цитирана от „Блиц”.

Съпругата на Крум Савов заяви, че не приема начина, по който Венета прави предаванията си и трупа рейтинг на гърба на хорските трагедии.

Припомняме ви, че повод за скандала между Венета Райкова и Мая Савова стана старо предаване на „Горещо”, в което гост бил спортният журналист. Дни преди въпросният запис да види „бял свят”, Крум Савов се обадил на Венета и колегиално я помолил да изреже част от изказването му. Райкова му обещала, а малко по-късно пуснала всичко в ефир. „Като не е искал да го излъчвам, да не го е казвал”, опълчи се водещата на „Горещо” на Мая Савова, която също не й остана длъжна, а Жени през цялото време се опитваше да укроти двете дами в студиото.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.