Мая Савова с разтърсващо признание след развода на Жени и Тачо!

Мая Савова се страхува от проклятието

Екранната партньорка на Жени Калканджиева Мая Савова направи разтърсващо признание седмици след като шестата най-красива жена в света оповести развода си.

Пред “Love style” половинката на Крум Савов обяви, че се страхува от проклятието на „Отчаяните съпруги”. „В началото се стараех да не обръщам внимание на това внушение. Това че една и съща ситуация се повтаря трето лято обаче не е случайна”, призна водещата, която е силно притеснена за брака си.

Пред изданието Мая Савова обясни, че още след развода на Вихра и Иван, от екипа на предаването са се консултирали с врачка. Тогава гадателката обявила, че единият стол е прокълнат, а името на предаването носи негативни вибрации. „Точно затова сменихме и името и стола, но същият сценарии се повтори отново”, сподели съпругата на Крум Савов.

Мая не скри, че след развода на Жени Калканджиева и Тачо се притеснява, но се старае да проявява разум. Отчаяната съпруга все си повтаряла, че проклятия не съществуват и се опитвала да вярва, че ако съдбата й е отредила да прекара живота си с Крум Савов, то никой и нищо няма да ги раздели.

Самата Жени Калканджиева пък за пореден път обяви, че връзката й с Тачо се е изчерпала месеци преди младокът да срещне фаталната Зорница. „Разделиха ни силните ни характери, а не Зорница”, обяви Калканджиева, допълвайки, че вече е подала документите на развода.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.