Магда аут от „Пайнер” след пиянската изцепка?!

Гонят Магда от "Пайнер"

Фолк певицата Магда, която се появи неадекватна на наградите на телевизия „Планета”е  с последно предупреждение за уволнение. Митко Пайнера бил бесен след изцепката на певицата и сериозно я смъмрил.

Именно Магда бе сензацията на вечерта в раздаването на 12-те годишни музикални награди на „Планета”.Певицата трябваше да се въплъти в ролята на водеща заедно с колегите си Борис Дали и Кали. През цялата вечер обаче Магда заваляше думите, правеше лапсуси, задаваше неадекватни въпроси на публиката, а за зрителите бе изключително трудно да разберат изреченията й, които бяха с повече от три думи. Именно това стана и причина мнозина да предположат, че е на няколко питиета.

Самата Магда отрече да е била пияна, но категорично обяви, че повече никога не би приела да е водеща. Гафът на изпълнителката пък се превърна в повод за сериозен разговор с шефа на „Пайнер”. Митко Димитров бил бесен след концерта и дори предупредил Магда, че е твърде вероятно да не й поднови договора, разкрива в. „Всеки ден”.

Според изданието, това не първият случай, в който Магда излиза пияна на сцената. Във фолк средите се шушука, че изпълнителката често ходела на участия почерпена и не смятала за нужно да изпълнява предварително поетите ангажименти. „Закъснява за участия, пее по малко от предвиденото, а отгоре на всичко настоява шефовете на заведенията да я черпят с най-скъпия алкохол”, издават запознати, цитирани от „Всеки ден”.

Вижте и малка част от гафове на Магда по време на Годишните музикални награди на „Планета”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.