Любовникът на Златка Райкова – основен спонсор на Big Brother All Stars 2013?!

Ето защо Русата Златка е на финал

Нов скандал разтърси къщата на Big Brother All Stars 2013 дни преди финала. Оказва се, че любовникът на Златка Райкова е основен спонсор на риалити формата, а ММА боецът Георги Валентинов не е истинският мъж в живота на русата изкусителка.

Русата Златка наистина е забила човек от ММА средите, но това не е Георги Валентинов, а шефът на федерацията по смесените бойни изкуства Любен Джубрилов, твърди „Шоу”. Според изданието, от известно време насам плеймейтката е любовница на Джубрилов, а връзката  й с Георги Валентинов е просто за парлама.

В ММА средите се говори, че баш босът е луд по Златка Райкова. Инвестирал е купища пари във външния вид на красавицата,  а за да изчисти имиджа й е станал и спонсор на риалити формата. Това е и причина, поради която Русата Златка се спасява от всички елиминации при това с най-висок „зрителски вот”.  Нищо чудно накрая да грабне колата и да се окичи с титлата „голямата звезда на България”.

За това, че има нещо гнило в участието на Златка Райкова се усъмниха и зрителите. Златка реагираше доста спокойно на всичко в къщата, а номерата на Джийсън Брад Люис приемаше като нещо нормално. „Не приемайте всичко за чиста монета, аз съм артист,а  те играят роли”,заяви часове след изгонването си самият Джийсън, а за зрителите не остана и грам съмнение, че певецът е бил част от кампанията „Изпрати Русата Златка на финал”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.