Любовницата на Тачо Зорница Линдарева: Изплаших се от размера му и го отблъснах!

Зорница Линдарева

„Първият път беше истински провал. Изплаших се от размера му и го отблъснах”. Така една от най-обсъжданите моделка в България през последните няколко седмици Зорница Линдарева определя първата си интимна среща с мъж.

Признанията Зорница Линдарева прави през 2011 година в интервю за „Шоу”. Миската, която отне мъжа на Жени Калканджиева, дава едно от най-откровените си интервюта, в което определя себе си като здравостъпила на земята жена, която контролира дори мечтите си. „Не съм празноглава кукла”, признава Линдарева, уточнявайки, че се вижда до богат чужденец, който да обезпечи живота й, но не и да очаква робство в замяна.

„Никога не ми се налагало да съблазнявам. Мъжете сами проявяват интерес към мен”, заявява още Зорница и признава, че е получавала куп неприлични предложения от представителите на силния пол, включително и секс за пари. Тя обаче би ги приела, просто защото „парчето Зорница Линдарева не е за продан”.

Брюнетката признава още, че тя е доминиращата в една връзка, а нещото, което никога не би простила е изневярата. Две години след въпросните признания Зорница Линдарева нашумява отново, но не с изявите си на модния подиум, а като жената, която провали брака на Жени Калканджиева и Тачо. На всички въпроси относно връзката си със Стефан Манов Зорница обещава да отговори веднага след като документите за развод бъдат подадени в съда.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.