Любовен хороскоп за 2014 година (1 част)

Какво ви очаква в любовта през 2014 година? Благоприятен ли е периодът за започване на нова връзка и как ще се развият отношенията ви с партньора? Вижте любовния си хороскоп за следващата година ТУК>

 

Овен

Ще се радвате на пълноценна връзка и изключително доверие от страна на партньора. И през 2014 останете верни на принципите си и обсъдете вашите планове с  тези на любимия човек. Ако нямате желание да се обвързвате сериозно, в никакъв случай не спестявайте това на човека до вас. Бъдете искрени, това ще ви бъде от полза в близко бъдеще.

Необвързаните имат шанс да срещнат любовта още в първите месеци на годината.Нови запознанства могат да прераснат в сериозна връзка, особено ако срещу вас стои представител на някоя от следните зодии – Стрелец, Лъв, Близнаци или Водолей.  Освен успешна в любовта, 2014 ще бъде и годината, в която ще имате възможност да реализирате някои от най-големите си мечти.

 

Телец

Телците ще бъдат в състояние да си върнат загубеното доверие на любимия човек. Взели сте си поука от минали грешки и сега е моментът да започнете връзката си „на чисто”. Съвместно пътуване или работа по общи проекти ще заздрави връзката ви и вие ще усетите подкрепата на партньора си.  Бъдете внимателни в изказванията си и не позволявайте трети лица да се месят в отношенията ви. Опитайте да не се влияете от очакванията на околните.

Предстои ви да вземете важно решение. Консултирайте се със семейството си преди да „навлезете в дълбоките води”.  Добра любовна съвместимост с представителите на Козирог, Дева, Риби, Скорпион  и Рак.

 

Близнаци

2014 ще бъде много ефективна по отношение на комуникацията с партньора. Опитайте се да бъдете максимално честни с любимия човек , в противен случай рискувате да се почувства подведен. Най-важното в отношенията между двамата души е прозрачността и вие ще го осъзнаете през следващите няколко месеца. Избягвайте конфликтите, но и бъдете готови за неочаквани обрати.

Силни сте и ще се справите с предизвикателствата на съдбата, особено ако човекът до вас е Водолей, Лъв, Везни или Овен.  Необвързаните да не бързат да се впускат в сериозни връзки.

 

Рак

2014 е годината, в която Раците ще вземат едни от най-важните си решения  в любовен план. Следващите месеци са подходящи за планиране на сватби и разводи, и въобще за изясняване на очакванията ви от връзката, в която сте в момента. Голяма част от решенията ви ще бъдат емоционални,  в което няма да има нищо лошо, спокойно може да се доверите на интуицията си.

Кратки флиртове и авантюри очакват самотните Раци. Шансовете обаче от тях да излезе сериозна връзка са минимални. Въпреки това бъдете нащрек, ако на хоризонта се появят Риби, Скорпион, Дева или Телец. Именно с представителите на тези зодии любовната ви съвместимост е най-голяма.

 

Лъв

И през новата година Лъвовете ще се борят за надмощие с половинките си. Ако не осъзнаете, че тази битка е безсмислена, рискувате да загубите любимия човек. Бъдете по-сдържани и отстъпчиви и отделете повече време на човека до вас. Ако започнете да общувате повече, имате шанс не само да запазите връзката си, но и да видите партньора си като равностоен „играч”. Говорете открито за проблемите си.

Необвързаните Лъвове ще действат доста предпазливо на любовния фронт и трудно ще започнат нова връзка. Подходящи партньори -  Стрелец, Дева, Овен и Козирог.

 

Дева

През 2014 Девите ще съумяват да балансират доста добре между семейството и работата.  Ще се радвате на хармонична връзка и подкрепата на любимия човек , въпреки че ви очакват доста трудни моменти. Следвайте сърцето си и не се притеснявайте да споделяте страховете с партньора си.Периодът е подходящ за годеж, сватба или съвместно съжителство.

Нови запознанства очакват необвързаните представители на зодия Дева.  Шанс да прераснат в сериозна връзка имат приятелствата ви с Лъв, Телец, Скорпион и Дева.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>>>

 

Още хороскопи за 2014 – ТУК>>>

 

Харесайте ни във Facebook, за да получавате всичките ни хороскопи.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.