Любовен хороскоп 2016 Водолей

Ако сте семейни, през тази година ще се появи тревога, която няма лесно да се разсее. На преоценка ще поставите отго­ворности, които са били важни в живота ви през последните Десетина години. Възможно е да сте възприели модел на поведение, който да подтиска спонтанността ви, но каквато и да е външната причина, необходимо е да си дадете сметка, че със съмнението в себе си, вие ще подкопавате успеха си. Сега е моментът да анализирате това, да потърсите корените му и да се освободите от него. Важно е да не се осъждате и да бъдете по-милостиви към себе си.

Между 23 април и 11 юни 2016 могат да възникнат проблеми вкъщи. Ще започнете да се затваряте в себе си и да правите равносметка на брака си. Най-добрата политика в този момент за вас ще бъде пълната откровеност и то - към себе си. През юни и юли е възможно проблеми в работата да повлияят на отношенията ви в дома и семейството. Ако можете, направете така, че да отидете на почивка или просто да се отделите от дома за известно време. Пък ако с вас е и половинката ви, може да успеете да изгладите напрежението. Ако имате пари и желание  направете си едно романтично пътуване, може и в чужбина.

Ако не сте семейни, пак ще ви очаква период на самовглъбяване и равносметка, през който трябва да направите всичко възможно и да създадете нови контакти. Не казвам, че ще има опашка от нови любовници, но ще срещнете хора, които да ви извадят от отъпкания коловоз. Някои от тях може наистина да ви станат интимни партньори и дори да прераснат в нещо по­вече, но не Тръгвайте с такава мисъл в главата си, а търсете общи интереси и ценности. Оставете връзките ви с хората да се развиват естествено и до края на годината може да се случи нещо хубаво.

Между 18 март и 24 май, както и между 27 юли и 2 септември не завързвайте дълготрайни връзки, това няма да е от полза нито за вас, нито за хората, които срещате. През летните месеци ценностите ви ще са твърде различни от обичайните, ще сте по-мълчаливи и сдържани от когато и да било. Не ви казвам, че трябва да задържате емоциите си, но от началото на септември нататък трябва да направите преоценка на нещата и ситуацията. Под влиянието на Марс през март или април, както и през юни, октомври и ноември, имате най-добри шансове да се влюбите. Влюбете се, но внимавайте при обвързването ви трайно ­едва ли в действителност искате това, което мислите, че искате. В краят на ноември и началото на декември могат да се решат много от проблемите ви - тогава смело напред!

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.