Луд купон в Боровец! Десетки полицаи пазят депутатите в най-голямата чалготека!

Луд купон в Боровец! Десетки полицаи пазят депутатите в най-голямата чалготека!

Луд купон спрягат депутатите от БСП и ДПС, които са на двудневен семинар в Боровец, Кирил Добрев е резервирал най-голямата чалготека в зимния курорт, а събитието ще бъде охранявано от десетки полицаи.

Малко след полунощ на дансинга в дискотека „Айсберг” ще се развихрят Сергей Станишев, Лютви Местан, Корнелия Нинова и още куп депутати и министри от кабинета, съобщава Pik.bg. Според изданието, до чалга клуба няма да бъдат допускани външни лица.

За уюта и спокойствието на управляващите по време на семинара в Боровец са ангажирани над 100 полицейски служители от София, Самоков, Ихтиман и Костенец. Органите на реда са позиционирани пред трите хотела, в който са настанени депутатите. Купонът също ще бъде под строга охрана.

категории: 

Коментари

Comment: 
като са им толкова акълите .не жалете ченгетата са свикнали да лижат задници.ако бяха нормални хора щяха да ударят по масата и да кажат стига,тогава и народа ще ги подкрепи и този ад който е в родината ни ще свърши веднъж за винаги.не ги жалете утре пак ще ви млатят по улиците когато протестирате.а и как се става полицай ,с подкуп.това е

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.