Ето как Любомир коментира скандалното видео!

Бях потресен. Не знаех как да реагирам.”. Така таткото на едно от децата от скандалния клип с цигарите коментира видеото, което бившата му жена публикува в интернет и което предизвика гнева на обществото.

Пред „Нова телевизия” бащата Любомир Димитров обясни, че с майката Геновева делели един дом в продължение на три години. От близо година обаче са разделени и жената много рядко вижда сина си. „За тази една година го е виждала няколко пъти. Казва, че няма финансова възможност да се грижи за него”, обясни Любомир.

Бащата разкри още, че въпросната случка с цигарите и кафето се разиграла в собствения му дом. Геновева му се обадила и го помолила да отиде да види детето, за което се грижи майката на Любомир. Бабата излязла да пазарува и оставила детето и неговия братовчед с Геновева. „После видях видеото в интернет”, обясни бащата, който веднага опитал да се свърже с бившата си жена по телефона, но тя отказала да коментира каквото и да било. „Искам да й бъдат отнети родителските права”, каза още потресеният баща.

Самата Геновева пък коментира пред bTV, че всичко е било шега. „Аз не пуша. Просто се пошегувах”, заяви пред bTV 19-годишната родителка, признавайки, че е качила клипчето в интернет от любопитство. Пред полицията майката съжали за действията си.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.