Лияна и Тервел го направили във VIP Brother?

Флиртът между Лияна и Тервел Пулев е имал своята кулминация във VIP Brother. За това намекна водещата Венета Райкова, която обяви в национален ефир, че е чула от екипа на предаването и от операторите, че певицата и боксьорът са преминали границите.

Докато се опитваше да изкопчи сензационни разкрития от бившия съквартирант Павел Чернев, водещата на „Горещо” изтърси, че има информация, че сексът в Къщата не е мираж, пише HotArena.net. „Не вярвам Тервел и Лияна да са стигнали до там”, коментира от своя страна Павел Чернев.

Зрителите обаче са убедени, че думите на Венета Райкова не са били току-така. „Сигурно са съгрешили в банята”, предполагат интернет потребители, спомняйки си начина, по който VIP Brother спря излъчването на забавленията в банята. Дали Лияна и Тервел наистина са стигнали до края, можем само да гадаем. Едно е сигурно – дори и да има подобни записи, те никога няма да видят бял свят, най-малкото защото фолк певицата има железен договор, който забранява да я показват рано сутрин. А какво ли остава за голи кадри!?

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.