Любовен хороскоп 2016 - Телец

Като цяло 2016 година ще бъде доста трудна за любовния живот на Телците. Ще бъдете доста объркани. Но това е и проверка към чувствата на човек, към който не сте безразлични. А може и да е нова възможност. В крайна сметка и двете ситуации ще ви разведрят.

Ако сте семейни, време е за преоценка, но не по отношение на партньора ви, а на вашата собствена ценностна система и на страховете, които таите дълбоко в себе си. Вероятно около април ще откриете, че искате да изясните някои неща относно себе си. Отношенията ви с брачния партньор може би ще ви се струват незадоволителни - сякаш ви се иска да сте любвеобилни, но нещо ви спира да го направите. Открийте каква е причината, иначе ще става по-лошо.

 

Към началото на юни 2016 ще се почувствате по-добре, но в края на месеца отново ще сте объркани. Това, колкото и да ви се струва нелогично сега, ще бъде положителен знак за вас. От време на време всички хора може би оставяме връзката ни да излезе от обичайните рамки. В семейното ви ежедневие се крият много от отговорите на въпросите, които ни измъчват и притесняват. Вие се нуждаете от истинска връзка, не просто от някакво си съвместно съжителство. Не очаквайте много любовни изживявания през лятото. Но ако по-късно преосмислите събитията от този период, ще осъзнаете, че сте решили някои ваши психологически проблеми и ще се почувствате значително по-­добре.

През септември и особено в началото на октомври се задава напрежение в дома ви. Ще бъдете особено раздразнителни и нервни. Съветвам ви - не бъдете резки, защото ще съжалявате после. Ще бъдете атакувани психологически от вашия партньор или от близките ви и ще сметнете, че най-добрата ви защитна реакция е раздразнението. Но преди да избухнете се уверете, че сте преценили правилно ситуацията. И още нещо важно - не се захващайте с решаването на проблемите в семейството си без предварителна подготовка - това може да стане само повод за словесни престрелки в дома. Ако искате да кажете нещо - направете го направо, без заобикалки, но само ако имате факти, на които да се опрете.

Ако сте от несемейните все още, в края на юни 2016 година и началото на юли, както и от 20 август до 9 октомври, ще предпочитате усамотението. Това в известна степен е добре. Ще живеете между два свята - единият чист и светъл, другият - потаен и несигурен. Но вероятно трябва да се запитате откъде произтича това желание за усамотение и уединение. Да не би да се опитвате да скриете някои ваши качества от останалите? Отделете време да разсъждавате над "собственото си аз". Възможни са различни конфликти. Някои се отнасят за много хора, не са само ваши. Признайте си какво криете дори от самите себе си - колкото по-открити сте, толкова по-добре ще се развият нещата в бъдеще.

През септември и първата десетдневка на октомври ви предстои изпитание на чувствата към някого, към когото имате сериозни намерения. Този период ще ви покаже доколко сте родени един за друг. Учете се от конфликтите и провокациите. Говорете честно, но не нажежавайте обстановката. Истината по­някога е болезнена и за двете страни, но точно при такива конфликти се разкрива същността на една връзка.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.