Лили Иванова си хвана 35-годишно гадже

Лили заби нов младок

За любовите на Лили Иванова се носят легенди. От години примата на родната има афинитет  към  по-млади мъже. Този път обаче певицата удари всички в земята.

От няколко месеца 75-годишната Лили дели едно легло с 35-годишния управител на заведение Свилен, разкрива в. „Уикенд”. Според изданието, любовта им пламнала в края на миналата година. „Виновникът”, който ги събрал бил бизнесменът Димитър Тодоранов, който дори беше сочен за гадже на Лили Иванова. Е, оказа се, че Митко просто е добър приятел и на Лили, и на Свилен. „Тодоранов ги запозна още преди Нова година”, издават близки до естрадната прима и допълват, че именно Свилен е причината Лили да смени жилището си, което обитаваше в продължение на години.

„Апартамента й в „Оборище” често е обект на „атаки” от папараци. Лили пък иска спокойно да изживее любовта си със Свилен, затова и се премести”, коментират близки до звездата. По думите им, откакто е с младия мачо, Лили „цъфти”. „Влюбена е до уши, а Свилен я носи на ръце”, коментират запознати, издавайки, че наскоро Лили зарадвала любимия си с чисто нов автомобил „Нисан”.

Свилен официално бил представен и пред приятелите на Лили Иванова.

)

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.