Лили Иванова припадна в пловдивско заведение!

Лили Иванова припадна в Пловдив

Примата на българската естрада Лили Иванова притесни персонала на известно гръцко заведение в Пловдив. Лили била поканена на частно парти преди няколко дни. Часове преди да излезе на сцената, певицата решила да проведе традиционната си репетиция в ресторанта. В най-голямата горещина, Лили се качила на сцената и започнала да да репетира. Няколко минути след това обаче припаднала.

Целият персонал на заведението се притекъл на помощ на Лили Иванова, а управителят се притеснил истински за здравето на изпълнителката. За щастие само след няколко минути Лили се свестила, пила вода и малко по-късно продължила с репетицията. Припадъкът обаче сериозно я изплашил. Пред персонала на заведението певицата признала, че навремето баба Ванга й предсказала, че ще умре на сцената, пише „Всеки ден”

Това не е първият път, в който Лили припада в горещините. Само преди няколко седмици певицата стигна до „Бърза помощ”, след слънчеви бани във Варна. Изпълнителката на „Ветрове” поканила приятели в апартамента си в морската ни столица. Докато обаче събирала тен на терасата Лили получила топлинен удар.  „Жегите хич не й понасят”, коментират близки до певицата.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.